Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu, discuții cu reprezentanții Varta. Investiție promițătoare pentru România
Marcel Ciolacu, discuții cu reprezentanții Varta. Investiție promițătoare pentru România

Marcel Ciolacu, discuții cu reprezentanții Varta. Investiție promițătoare pentru România

08 feb. 2022, 20:29,
în Actualitate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în urma unor discuții pe care le-a avut cu reprezentanții Varta, România ar putea avea o investiție de sute de milioane de euro și foarte multe locuri de muncă.

Compania germană ar urma să mai construiască o fabrică în țara noastră.

„Angajamentul PSD în această guvernare este de a pune oamenii și economia pe primul loc. De aceea, toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții #directe în România, care să contribuie la relansarea economiei și la creșterea nivelului de trai pentru cetățenii noștri.

Astăzi am avut o întâlnire extrem de bună cu reprezentanții #Varta, lider mondial în producția de baterii. Am discutat despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în prima fază, și foarte multe locuri de muncă. Îmi doresc ca viitoarea #fabrică a companiei germane să se construiască tot în România, la fel ca cea de la Brașov, care a fost o poveste de succes.

Sunt convins că vom găsi tot sprijinul guvernamental pentru a face împreună o foaie de parcurs care să ne ducă spre o decizie rapidă și pozitivă! Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure, iar #PSD va fi întotdeauna alături de oameni!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

 

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *