Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu, despre lansarea programului de relansare economică: Este o sfidare
Marcel Ciolacu, despre lansarea programului de relansare economică: Este o sfidare

Marcel Ciolacu, despre lansarea programului de relansare economică: Este o sfidare

01 iul. 2020, 12:42,
George Cristian, în Actualitate

Marcel Ciolacu a declarat, într-un editorial publicat de evz.ro ca evenimentul relansării economice ţinut la Clubul Diplomatic din Bucureşti este o sfidare la adresa cetăţenilor. Clubul Diplomatic din Bucureşti va fi gazda, miercuri începând cu ora 18.00, a unui eveniment ce se vrea a anunţa planul de relansare economică a ţării. La eveniment va participa şi preşedintele Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu, despre lansarea programului de relansare economică

Într-un editorial publicat de evz.ro, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, critica decizia Guvernului de o organiza, într-un moment pandemic, un astfel de eveniment. Conform aceluiaşi preşedinte interimar al PSD, Guvernul arata o sfidare la adresa alegătorilor, la adresa tuturor romanilor.

„Pe 1 iulie, cele două Românii sunt perfect distanțate social: populația – cu jalea, liberalii – cu serbarea. Când colegii mei mi-au arătat pe whatsapp invitația trimisă de PNL presei, prin care anunța sindrofia exclusivistă, tip urban luxury coktail, organizată pentru a-și lansa Planul de Relansare a Economiei, am fost convins că este un fake-news”, a scris Ciolacu.

Guvernul a făcut o gafă de proporţii uriaşe

Marcel Ciolacu s-a arătat şocat de faptul că Ludovic Orban a făcut o asemenea gafa în contextul infectărilor cu COVID-19 la nivelul ţării. Gafa este una uriaşă mai ales că la eveniment este prezent chiar preşedintele Klaus Iohannis, iar acest lucru contravine măsurilor de protecţie. Interesant este faptul că liberalii au decis să anunţe marea relansare economică în cel mai scump local, chiar pe 1 iulie, ziua în care romanii au fost anunţaţi că nu au nevoie de alte măsuri de relaxare.

„Mi-am zis că e imposibil chiar și pentru Orban să facă o asemenea gafă, mai ales că invitatul special este Klaus Iohannis, instalat și cu acest prilej în postura de Godfather al Famigliei liberale. Să-l pui pe dl președinte moț peste o chermeză de lux în plină pandemie, în cel mai scump stabiliment de nunți, botezuri și cumetrii la nivel înalt din România, Clubul Diplomaților, pare a însemna că nu-i vrei deloc binele. Și să faci asta fix pe 1 iulie, în ziua când tocmai le spui românilor că nu merită alte măsuri de relaxare, ba chiar te gândești să le mai arzi niște restricții, ca să nu mai aibă vacanță – asta se numește sfidare la adresa tuturor!”, a continuat liderul PSD.

Planul de relansare economică a Guvernului este copiat din programul de guvernare PSD

Conform preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern copiază programul de guvernare implementat de PSD. Acuzaţiile sunt extrem de grave şi vine în contextul anunţării de către Ludovic Orban a mării relansări economice.

„Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică – n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a punctat inclusiv proiectele pe care le consideră copiate

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu oferă şi explicaţiile necesare acuzaţiilor aduse. Acesta publică proiectele pe care le consideră copiate din programul de Guvernare al PSD. DETALII AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *