Prima pagină » National » Marcel Ciolacu cere demisia lui Florin Cîțu după ce s-a aflat că a fost arestat în America
Marcel Ciolacu cere demisia lui Florin Cîțu după ce s-a aflat că a fost arestat în America

Marcel Ciolacu cere demisia lui Florin Cîțu după ce s-a aflat că a fost arestat în America

11 aug. 2021, 21:04,
BZI.ro, în National

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere miercuri șefului statului să-i solicite premierului Florin Cîțu demisia de urgență din fruntea Guvernului după ce acesta a recunoscut că a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan în SUA.

„După ore bune în care speram la o România Normală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului! O Românie Normală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!”, transmite Ciolacu.

„PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și dle Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria! Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze…de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a adăugat liderul PSD.

Premierul Florin Cîțu a condus băut la volan în Statele Unite ale Americii și a făcut 2 zile de închisoare: „Am făcut o greşeală”

Premierul României, Florin Vasile Cîțu, a recunoscut miercuri, 11 august 2021, faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice în Statele Unite ale Americii. „Am făcut o greșeală acum 20 de ani”, a spus prim-ministrul, care a dat vina pe competiția din Partidul Naţional Liberal, având în vedere că informația a apărut abia acum în presă.

„Da, acum 20 de ani a fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL”, a spus Florin Cîțu.

Premierul României, Florin Cîțu, a stat în închisoare în SUA, după ce a condus sub influența alcoolului

Actualul premier al României, Florin Cîțu, ar fi fost încarcerat timp de 2 zile în Statele Unite ale Americii pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor. Legislația americană nu face diferență între ele. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1.000 de dolari americani, susține legalizam.ro

content-image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *