Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu ar trebui să fie judecat pentru comasarea alegerilor! Alegătorilor li se interzice un drept garantat de Constituția României

Marcel Ciolacu ar trebui să fie judecat pentru comasarea alegerilor! Alegătorilor li se interzice un drept garantat de Constituția României

08 feb. 2024, 09:09, 13 ,
în Actualitate

Comasarea alegerilor este motiv de dispută în interiorul alianței nocive PNL-PSD. Într-o perioadă de război când incertitudinea și instabilitatea domnesc în țară, ciuma roșie PSD prin Marcel Ciolacu și febra galbenă PNL, prin Nicolae Ciucă, doresc să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare. Dacă justiția ar funcționa, Marcel Ciolacu ar trebui să fie judecat de urgență pentru că face ceea ce nici măcar dictatorul Nicolae Ceaușescu nu făcea: Încălcă în mod grav Constituția României prin INTERZICEREA dreptului la vot unor persoane.

De ce Marcel Ciolacu trebuie să se ducă la pușcărie pentru comasarea alegerilor

Conform declarațiilor făcute de Marcel Ciolacu, PSD și PNL au decis să comaseze alegerile europarlamentare cu alegerile local. Ei bine, Constituția României este grav încălcată din cauze pe care le vom explica îndată. Iată ce prevede Constituția țării:

Art. 36 – Dreptul de vot
(1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.
(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.

Ceea ce fac PSD-iștii cu PNL-iștii este pur și simplu interzicerea dreptului la vot, îngrădirea nelegală a acestuia.

Explicăm faptul că la alegerile europarlamentare au dreptul la vot toți cetățenii României, indiferend unde s-ar afla. Dacă ai domiciliul în București și în ziua votului de afli la Cluj, poți vota fără griji la alegerile europarlamentare.

În schimb, la alegerile locale pot vota doar cei care se află în localitatea de domiciliu. Concret, dacă te afli în Cluj, dar ai domiciliul la București, atunci poți vota doar la alegerile europarlamentare, interzicându-ți – fără a te regăsi în vreuna dintre situațiile enumerate în art.35 din Constituția României.

Așadar, dacă justiția din țară ar mai exista, dacă judecătorii de bună credință, patrioți și-ar depăși frica și ar acționa în consecință, dacă procurorii patrioți ar înțelege că acum este momentul unei schimbări profunde a societății românești, l-ar ancheta pe premierul Marcel Ciolacu pentru încălcarea Constituției României.

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL spun că se fac economii de 1 miliard de lei! Construiți spitale!!

Una dintre principalele motive pentru care ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL îl bagă este că, odată cu comasarea alegerilor se vor face economii de 1 miliard de lei – aproximativ 200 de milioane de euro-.

Dacă acest lucru este real, iar banii ăștia există (pentru alegeri există buget separat, iar suma de 1 miliard de lei trebuie să existe în realitate) atunci vă somăm de urgență să CONTRUIȚI SPITALE! O să spună că nu sunt suficienți bani. Trebuie să-i contrazicem pentru că cu aproximativ 7 spitale de dimensiuni acceptabile, în localități în care clădirile unităților medicale se dărâmă la propriu pe oameni!! Ca să vă dăm un simplu exemplu, vă aducem în atenție faptul că Spitalul Sf. Constantin, ultimul mare spital privat deschis la Braşov, de către antreprenorul Mihai Miron, a presupus o investiţie de 23 mil. euro, la un număr de 150 de paturi, şase săli de operaţie, sală de terapie intensivă şi de transplant.

Mai mult decât suficient pentru localitățile mediii sau mici!

În încheiere trebuie să subliniem necesitatea anchetării premierului Marcel Ciolacu, trimiterea lui în judecată și respectarea Constituției României! Trebuie să spunem stop jafului țării, a baronilor PSD și PNL, trebuie să luptăm împotriva taxării suplimentare a veniturilor personale, așa cum vrea FMI-ul, trebuie să spunem stop vânzării de țară!

Vom reveni!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • comasarea in diverse moduri se face in multe tari din ue,deci considerate democratii…

  • ”Daca votul nostru ar putea schimba ceva , nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam ” Mark Twain
    ”Nu conteaza cine voteaza !, conteaza cine numara voturile !” Stallin

  • Articol preluat din presa rezistenta si reprezinta cel mai handicapat mod de a arata ceva ce este perfect egal si legal .
    comasarea alegerilor se practica in ue deci ….?

  • Vreau sa votez!!!!!!!!

    Este vorba de europarlamentare si locale. Comasarea lor interzice dreptul la vot al multor cetateni . Nu toti cetatenii vor avea posibilitatea sa voteze si locale si parlamentare dat fiind cadrul legal ,regimul juridic distinct al acestor alegeri. Deci Colacu si Maciuca si iohanis la puscarieeeeee! Unde-i lege nu – i tocmeala! Jos dictatura comunista psd- pnl!

  • Comasarea e un lucru bun. Se cheltuie mai putini bani de la buget si asa sufocat din cauza coruptilor si incompetentilor.

  • …… jos cu dictatorul ăsta agrama și gîjîit…. cu bacalaureat la apropae 40 de ani

  • intr-o tara in care justitia nu functioneaza, parlamentarii fac legi si OUG in nestire cu articole care se contrazic , doar asa ca sa arate ca fac si ei ceva………….ce sa asteptam ?

  • Cred ca la partidelor nu ar trebui da atâția bani de la buget,numărul partidelor redus,nr parlamentarilor redus.Alegerile comasate nu deranjează cu nimic,oamenii deștepți votează oricum.Vorba lui Caragiale „”votează cine vrea dar iese cine trbuie”ramane etern valabilă. Degeaba se agita unii!!!!

  • Prin comasare nu se interzice nimănui sa voteze, orice persoană cu drept de vot poate vota. De unde scoateți aberațiile astea oligofrenilor?

  • Doar comasarea alegerilor va face posibilă neintrarea in parlament a purcelei mahalagioace cu sosul ei oțetit rusesc,și haurolacii să stea cu sufletul la gură daca o sa intre in parlament. Doar așa gunoaiele conspirationiste,legionare și alte excremente rusești vor fi reduse la tăcere în ciuda purcoiului de ruble pompate de Kremlin pentru destabilizarea României.

  • Da….. s- ar economisi niste bani daca se comaseaza alegerile,da…. pentru excursiile cu aeronave ptivate ale lui iohannis acus iar vreo 2 milioane euro,pentru Ucraina si pentru coruptii Psd- pnl sa imparta sacalii banii intre ei. Pentru noi nimic.,tot strazi ca dupa bombardament,scoli daramate cu wc in curte,spitale daramate si etc Comasarea alegerilor este nelegala si punct. Toate partidele sunt impotriva comasarii doar pnl- psd impune fortat si dictatorial.Alegeri locale in iunie ? Ele trebuie organizate in septembrie. Fiecare alegere cu calendarul ei!!!! Sa fie respectate legile Romaniei!

  • La. Pușcărie!!!

  • Bă dar excrementele dottorilor eșuați și plagiatori din cele două ciume ale meleee cînd comasează și gaura covrigului de borzău–cu care și-au luat dottoratele îîî ciuciu voturiiiii ciordelișților meii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024