Prima pagină » National » Ciolacu recunoaște că este „o ruptură totală” de comunicare între Preşedinţie şi Guvernul României
Ciolacu recunoaște că este „o ruptură totală

Ciolacu recunoaște că este „o ruptură totală” de comunicare între Preşedinţie şi Guvernul României

17 oct. 2024, 23:01,
Redacția BZI în National

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat joi seara că nu a mai comunicat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi nici instituţional cu şeful statului, Klaus Iohannis, după momentul în care s-a încercat în Parlament votarea „unei legi pentru o persoană”, respectiv modificarea legislaţiei pentru ca actualul preşedinte al României să poată candida la alegerile parlamentare înainte de încheierea mandatului.

„Am văzut şi eu: domne’, nu-i răspunde Ciucă lui Ciolacu. Vă aduceţi aminte de întrebarea aia de la Radio Erevan: domne’, Ceauşescu a fost ilegalist? Răspuns: a fost semi-ilegalist. Întrebare: da’ cum adică a fost semi-ilegalist? Răspuns: adică se pitea, dar nu-l căuta nimeni. Eu nu l-am căutat pe domnul Ciucă, la ce să nu-mi răspundă? Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, din acel moment eu nu am mai comunicat cu domnul Nicolae Ciucă şi nu am mai comunicat nici măcar instituţional cu preşedintele României”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la România TV, întrebat despre relaţia la vârful coaliţiei de guvernare cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Ciolacu recunoaște că este „o ruptură totală” de comunicare între Preşedinţie şi Guvernul României

De asemenea, el a fost întrebat dacă, la ora actuală, există „o ruptură totală” de comunicare între Preşedinţie şi Guvernul României.

„Nu am avut urgenţe, nici preşedintele României, nici eu, să avem o comunicare”, a răspuns prim-ministrul, potrivit Agerpres.

Şeful Executivului a precizat că în cazul unei situaţii de urgenţă majoră va avea o comunicare cu şeful statului:„Vom avea o comunicare, bineînţeles”.

„Sun imediat şi sunt ferm convins că şi domnia sa poate să depăşească acel moment”, a afirmat Ciolacu.

El a punctat însă că Guvernul României funcţionează.

„În schimb, sunt foarte mândru de faptul că Guvernul României funcţionează. Noi, ce trebuia să facem, pentru că e campanie electorală, trebuia să oprim activitatea Guvernului României? Am înţeles, nu ne mai vedem în coaliţie, se văd secretarii generali ai partidelor şi cu asta basta”, a explicat premierul.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024