Prima pagină » National » Marcel Ciolacu a decis pe cine va alege premier în cazul în care va câștiga alegerile
Marcel Ciolacu a decis pe cine va alege premier în cazul în care va câștiga alegerile

Marcel Ciolacu a decis pe cine va alege premier în cazul în care va câștiga alegerile

10 sept. 2024, 21:00,
în National

Marcel Ciolacu a declarat marți, la Știrile Pro Tv, că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale nu va avea o discuție în cadrul partidului pentru a desemna premierul de la un alt partid politic, nu din PSD.

„Ca și model politic eu mă uit la SUA sau Marea Britanie. Dacă voi câștiga o să am o discuție cu colegii din PSD și am să numesc un premier de la un alt partid.

S-a dus vremea când un singur partid politic să conducă. Trebuie toată lumea să aibă putere de decizie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Persoanele care fac în același timp afaceri și politică vor ajunge la Jilava, spune Ciolacu

Marcel Ciolacu susține că persoanele care fac în același timp afaceri și politică vor ajunge la Jilava, unde se află un penitenciar de maximă siguranță.

Întrebat ce va face în calitate de Președinte al țării pentru a combate corupția si nepotismul, Ciolacu a răspuns:

„Ce fac și acum. În primul rând, ce fac în interiorul partidului, nu mai cazuri în care sunt doi frați pe liste, nepoate, nepotism. Repet, ca să construiești și o guvernare stabilă îți trebuie o guvernare de patru ani de zile.

Am o nepoată care a terminat regia cu 10, a lucrat la ICR, între timp a născut, e acasă. Am și un nepot care lucrează în mediul privat, are business-ul lui.

Eu am activat în mediul privat, în momentul în care am intrat în politică am ieșit din toate firmele, mai mult, am cedat soției actiunile. Nu făceam afaceri de sute de milioane de euro, chiar suntem o familie normala si modesta. În momentul în care ai intrat în politică nu poți să le împarți, nu termini bine. În momentul în care faci și afaceri și ești și în politică nu vei ajunge decat la Jilava, s-a demonstrat”.

Marcel Ciolacu spune că este mai dinamic decât Ciucă

Marcel Ciolacu spune că este mai dinamic decât Ciucă. Despre Mircea Geoană, Ciolacu a spus că are o ipocrizie pe care nu ar trebui să o aibă şi a adăugat că a avut şansa lui şi atunci trebuia să facă în aşa fel încât să nu se ducă la spa, într-o noapte atât de importantă ca noaptea alegerilor.

„Un om cumsecade domnul Nicolae Ciucă, ne-am înţeles bine, totuşi, amândoi am adus o stabilitate României într-un moment foarte complicat. Sunt mai dinamic decât domnul Ciucă. Îmi asum, fără nicio reţinere, şi bunele şi relele. Stau mai umăr la umăr faţă de membrii Guvernului decât a stat domnia sa. Dar nu neapărat e ceva de rău, e din firea lucrurilor, cum am fost crescuţi”, a mai spus Ciolacu despre preşedintele PNL.

Despre Mircea Geoană, Ciolacu a spus că este „mai adaptat zilei de astăzi din România şi a mediului din România”.

„A făcut prea multe concesii în trecut şi a prins o politică pe care eu nu aş fi făcut-o, mă bucur că eram la momentul acela la un nivel mai mic”, a spus preşedintele PSD.

El a continuat: „Ce nu înţeleg, un om instruit, de altfel, (..) care a învăţat, are o ipocrizie pe care nu ar trebui să o aibă”.

„Să dovedească, îl invit. A avut şansa dânsului, atunci trebuia să facă în aşa fel încât să nu se ducă la spa, într-o noapte atât de importantă ca noaptea alegerilor”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a vorbit şi despre Elena Lasconi.

„E o doamnă respectată, nu am să vorbesc niciodată urât despre o doamnă, nu că mi-ar da vreun motiv doamna Lasconi. E o funcţie, o pălărie mare”, a spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *