Prima pagină » Radio » Actualitate » Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a angajat deja. Tânăra este studentă în primul an

Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a angajat deja. Tânăra este studentă în primul an

20 oct. 2023, 14:29,
în Radio

Mara Ilinca, fiica Ralucăi Moianu, s-a angajat deja, cu toate că abia a intrat la facultate, fiind studentă în primul an la Drept. Oricum, ea lucrează în domeniul pentru care se pregătește, și anume la un birou notarial. Din câte se pare, fiica Ralucăi Moianu nu este deloc atrasă de showbiz și ceea ce face mama sa.

La 54 de ani, Raluca Moianu are cu ce se mândri! Prezentatoarea celebrei emisiuni „Iartă-mă”, de la TVR 1, difuzată cu ani în urmă, are o fiică ambițioasă. Mara Ilinca este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Vara aceasta a fost cu mari emoții pentru Raluca Moianu. Fiica sa, Mara Ilinca, a susținut bacalaureatul cu brio, iar vedeta este tare mândră de adolescentă, având în vedere că o crește singură după moartea soțului în 2018.

Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a angajat deja

Mara nu doar că a intrat cu brio la facultate, dar, deși e în primul an, s-a angajat deja la un birou notarial.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea, așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine.

Plus că pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat, ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca după ce termină facultatea să poată să își găsească ușor de lucru.

Are timp de toate… și de facultate și de muncă și de viață personală, pentru că este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea! Chiar este foarte organizată”, a declarat Raluca Moianu, vizibil mândră de fata ei.

Mara Ilinca nu este atrasă de showbiz

Tânăra nu a fost deloc atrasă de lumea care a făcut-o celebră pe mama ei. Jurnalismul nu e pentru ea. Cu picioarele pe pământ și cu pasiuni clar conturate, tânăra vrea să devină magistrat.

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”, declara recent Raluca Moianu.

La începutul acestui an, tot Raluca Moianu spunea despre fiica ei că, spre deosebire de alți tineri de aceeași vârstă, Mara nu vrea să plece din țară.

„Nu vrea să plece din țară, zice că e nevoie de tineri și, aici, acasă. Așa că am noroc că vrea să rămână lângă mama ei”, a mai precizat vedeta.

Ce șansă a refuzat fiica Ralucăi Moianu

De asemenea, Raluca Moianu a dezvăluit că fiica sa a avut, printre altele, șansa de a deveni imaginea unui brand de bijuterii, dar nu a fost interesată de această oportunitate la care alte tinere de vârsta ei pot doar să viseze.

„Au fost solicitări, cel mai recent pentru un brand de bijuterii, dar nu își dorește contracte de imagine. Media nu o interesează, am fost invitată cu ea în emisiuni, a fost o dată, dar nu se simte atrasă. Nici de radio. Va merge pe drumul ei, cu Facultatea de Drept”, a mai spus Raluca Moianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`