Prima pagină » Cultural » Mara Bănică și Vica Blochina au șters pe jos cu Oana Roman. Este scandalul momentului în showbiz!

Mara Bănică și Vica Blochina au șters pe jos cu Oana Roman. Este scandalul momentului în showbiz!

23 aug. 2023, 13:13,
în Cultural

În industria showbiz-ului românesc a izbucnit un nou conflict de amploare! După ce Oana Roman a exprimat o serie de critici dure la adresa lui Selly, Mara Bănică și Vica Blochina au intervenit în mod agresiv și au lansat atacuri.

Cele două personalități i-au adus o serie de insulte fără precedent fiicei lui Petre Roman.

Mara Bănică și Vica Blochina au șters pe jos cu Oana Roman

Vica Blochina s-a întâlnit cu Mara Bănică și au discutat fără perdea despre acest subiect.

Mara Bănică: Bă, dar ai văzut scandalul cu cărțile. De partea cui ești?

Vica Blochina: Stai, stai, stai. Măi, eu vreau, eu țin clar cu necititul ăla Selly.

Mara Bănică: Și eu la fel, tot cu Selly.

Vica Blochina: Eu îl vreu pe Selly, pe necititul ăla total.

Mara Bănică: Bă, dar cum mă să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate. Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa. Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva. Înnebunim la bătrânețe?

Vica Blochina: O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști.

Mara Bănică: Eu acum nu m-aș mai lua de nimeni.

Vica Blochina: Eu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…

Mara Bănică: Bă, și eu la fel. Eu am zis asta când l-am cunoscut. În sfârșit, ideea e că nu este vorba despre cât am citit sau nu am citit decât în cercul nostru intim de prieteni, sora noastră, dacă înțelegi ce vreau să spun. În rest, li se rupe oamenilor, crede-mă.

Cele două au continuat să facă aluzii sarcastice la adresa Oanei Roman

Ulterior, au simulat că sunt concentrate pe lectură, continuând să facă aluzii sarcastice la adresa Oanei Roman. Pe lângă asta, Mara Bănică a început să interpreteze citirea în cafea, afirmând:

„În zeama de cafea a zis așa: La drum de seară, te înjură o damă de tobă. Cum e dama de tobă, ca să mă înțelegi, mai grasă așa, mai plinuță ea, un pic.”

În aceste zile, Oana Roman a prezentat mai multe cărți fanilor săi de pe platformele de socializare și a discutat și despre Selly, menționând că influencerul nu a avut ocazia să citească în profunzime pentru a-și exprima opinii despre orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *