Prima pagină » Actualitate » Mara Bănică și-a dat bona afară! Este uimitor ce a putut să facă femeia care îi îngrijea copiii

Mara Bănică și-a dat bona afară! Este uimitor ce a putut să facă femeia care îi îngrijea copiii

31 mai 2024, 09:13,
BZI.ro, în Actualitate

Mara Bănică și-a dat bona afară după ce a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în casa sa. Cunoscuta jurnalistă și mamă a doi copii a trecut recent prin momente de panică. Aceasta a analizat atent comportamentul bonei și a decis să o concedieze imediat, ajungând la concluzia că aceasta nu manifesta afecțiunea necesară față de fetița ei, Donca.

Mara Bănică și-a dat bona afară

Mara Bănică a urmărit bona pe camerele de supraveghere, apoi a dat-o afară. Vedeta este foarte implicată în creșterea și educația copiilor ei, Dima și Donca. Cunoscuta jurnalistă a declarat că a avut mai multe bone în trecut, dar niciuna nu s-a ridicat la așteptările sale în ceea ce privește afecțiunea și grija emoțională pentru copii. Aceasta a explicat că, deși bonele erau competente profesional, lipsea elementul esențial al iubirii și apropierii emoționale.

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo 7,8 bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire. Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”, a declarat Mara Bănică.

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei în vârstă de 13 ani, dar și cum încearcă să formeze cu el o relație de prietenie. Mara Bănică a spus că vor pleca împreună într-o vacanță de lux, iar Dima este cel care va alege destinația.

„Am împărțit, cumva, copiii. O să plec doar eu cu Dima într-o vacanță, să mă relaxez, să mă trezesc la ce oră vreau. Tati o să stea cu fetița, iar eu plec cu Dima. Băiatul va alege destinația, bineînțeles, la sugestia mea, între Maldive și Seychelles. Nu am fost în Maldive niciodată și mă bucur că pot să mă duc cu el. Este destul de mare încât să nu fiu stresată. Încerc să fie prietenul meu. Am fost mai demult să vadă piramidele și ne-am întovărășit. Eu i-am dat încredere. Eram doi tovarăși de drum și mi se pare foarte importantă relația asta dintre noi. Îmi doresc să fim și prieteni, totodată, să aibă încredere în mine, să îmi spună orice”, a mai spus jurnalista, ce pare a fi într-un conflict deschis cu familia Sterp.

De ce a plecat de la emisiunea Acces Direct

Mara Bănică a explicat și de ce a demisionat de la emisiunea Acces Direct, unde a lucrat timp de 12 ani. În podcast-ul lui Cătălin Măruță, ea a explicat că, deși inițial a continuat să lucreze acolo din motive financiare, în cele din urmă a decis că bunăstarea ei și a copilului ei erau mai importante decât cariera profesională.

„Nu mai puteam. Nu mai era pentru mine. 12 ani am stat și deja nu mai puteam în acel format de emisie. Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv. Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita. Asta e!”, a spus Mara Bănică, și-a dat bona afară, după ce s-a uitata pe camerele de supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *