Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mara Bănică se pregătește pentru botezul fetiței. Ce și-a propus vedeta să facă până în luna mai

Mara Bănică se pregătește pentru botezul fetiței. Ce și-a propus vedeta să facă până în luna mai

12 mart. 2022, 13:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A trecut mai bine de o lună de când Mara Bănică a adus pe lume o fetiță mult dorită. Jurnalista a devenit astfel mamă pentru a doua oară și i-a dăruit cel mai prețios cadou băiatul ei care voia să aibă o surioară. Acum, Mara a început lupta cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii și trage tare să ajungă la forma dorită până când va avea loc botezul fetiței ei.

Mara Bănică se pregătește pentru botezul fetiței

Jurnalista vrea să arate bine la marele eveniment din familia ei care va avea loc undeva în luna mai a acestui an. Atunci, Donca Maria va fi botezată, iar Mara se pregătește cum se cuvine pentru această ocazie deosebită. Vedeta a început o dietă pentru că, spune ea, în timpul sarcinii a ajuns să cântărească 90 de kilograme, și nu îi place deloc această nouă formă a ei. Înainte de a rămâne însărcinată, Mara cântărea 56 de kilograme și spune că nu se așteaptă chiar să ajungă la același rezultat, dar vrea să scape măcar de 10 kilograme.

Așa se face că până la botezul fetiței ei, Mara ține o dietă care se bazează pe lactate și carne. A mai ținut această dietă și a dat jos 18 kilograme.

Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme. Eu, înainte de sarcină, aveam 56 de kilograme. Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte, dar mă mulțumesc și cu 10 kilograme până la botez, în mai. Adevărul e că cea mai bună dietă tot înfometarea este! Am slăbit 18 kilograme când am ținut ultima oară dieta asta. Dieta se bazeză în principal pe brânzeturi și pe carne, a declarat Mara Bănică.

Donca Maria s-a născut pe 1 februarie 2022

Mara Bănică și-a îndeplinit marele vis de a avea și o fetiță. După o sarcină destul de dificilă, care a trecut-o pe Mara prin tot felul de stări, de la extaz la agonie și invers, minunea s-a produs. Donca Maria a venit pe lume în prima zi din luna februarie. Micuța este perfect sănătoasă și întregește tabloul familiei. Mara mai are, dintr-o altă relație, un băiat în vârstă de 11 ani. Se numește Dima și abia aștepta să devină fratele mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *