Prima pagină » Cancan » Mara Bănică, însărcinată în luna a patra, a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Mara Bănică, însărcinată în luna a patra, a postat prima imagine cu burtica de gravidă

18 aug. 2021, 13:02,
în Cancan

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții, aceasta fiind însărcinată în cel de-al doilea trimestru. Totodată, în luna iunie, vedeta TV a ajuns la altar, ea unindu-și destinele cu partenerul său cu care are o relație de mai bine de doi ani. Menționăm că Mara Bănică mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe nume Dima, care are 11 ani.

Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, este o femeie împlinită și profesional dar și în plan familial. Jurnalista născută la data de 21 noiembrie 1975 înfruntă cu optimism toate provocările pe care viața i le-a scos în cale. Mai mult, în urmă cu două luni s-a căsătorit cu iubitul ei, cu care are o relație de doi ani. Iar zilele trecute s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, vedeta urmând să nască la începutul anului viitor. Fosta jurnalistă a Trustului Intact va deveni mamă pentru a doua oară, ea având un băiat în vârstă de 11 ani. În urmă cu ceva timp, Mara Bănică spunea că își dorește un singur lucru pentru fiul ei Dima: să devină un om cumsecade.

Mara Bănică, mamă pentru a doua oară

La începutul acestei luni, Mara Bănică a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată! Ea a lipsit pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, după ce a încetat colaborarea cu Trustul Intact, după 12 ani. În momentul de față, vedeta se pregătește pentru un nou rol, și anume cel de mămică! Menționăm că Mara și partenerul ei s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, iar acum așteaptă cu nerăbdare primul lor copil.

„Ştiu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de «dispariţia» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veţi vedea (…) După 12 ani de colaborare chiar simţi nevoia de o schimbare! Vestea cea mare, însă, este faptul că eu şi soţul meu vom deveni părinţi, undeva peste cinci luni. O să avem şansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete!? Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine!?”, a anunțat Mara Bănică, pe pagina de Facebook.

Mara Bănică s-a afișat cu burtica de gravidă

Acum, iată că a venit și momentul când jurnalista a postat prima imagine cu burtica de gravidă. Mara Bănică a ales o fotografie cu medicul ei, cel care i-a fost alături pe parcursul sarcinii și cel cu care o să nască.

„Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Doctorul Cătălin Bosoanca. Pontos, răbdător, implicat, calm şi extrem, extrem de bun în ceea ce face. Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilaşul pe lume şi care m-a susţinut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă ❤️”, a scris Mara Bănică la descrierea fotografiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *