Prima pagină » Radio » Actualitate » Mara Bănică, în centrul unui nou scandal. De ce o acuză colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mara Bănică, în centrul unui nou scandal. De ce o acuză colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

06 sept. 2022, 12:47,
în Radio

Jurnalista Mara Bănică se află în centrul unui nou scandal la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a intrat în conflict cu Bia Khalifa. Însă, puțină lume se aștepta ca ea să participe la emisiune, ținând cont că a născut la începutul anului. Cu toate acestea, Mara Bănică a decis să se aventureze în jungla din Republica Dominicană, iar cei doi copii ai vedetei au rămas cu soțul acesteia.

În urmă cu aproape două luni, Mara Bănică își anunța fanii că a acceptat provocarea vieții ei. În pofida faptului că în urmă cu un an se căsătorise, iar la începutul anului născuse o fetiță, vedeta anunța că va participa la un reality-show. Ei bine, surpriza consta în faptul că aceasta renunțase la colaborarea cu Antena 1 și a trecut la televiziunea rivală.

Mara Bănică, în centrul unui nou scandal

Mara Bănică se numără printre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar parcursul ei în acest show este unul presărat de scandal. Proaspăta mămică se confruntă cu critici dure din partea colegilor. Ce acuze îi sunt aduse?

Cum timp de o săptămână jurnalista este liderul uneia dintre cele două echipe formate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, aceasta a apelat la o strategie, care, însă, nu e privită cu ochi buni de către colegi. Aceștia din urmă o acuză de falsitate, spunând că afișează o atitudine umilă doar pentru a-și atrage simpatii și pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Răzvan Botezatu, trimis primul la jocurile de eliminare, a fost cel care a atras atenția asupra Marei Bănică. El este convins că a fost ținta unei strategii și că Mara Bănică nu este o persoană asumată.

„Mara știe de ce a venit aici. Se vede că vrea să rămână cât mai mult în competiție, se vede că nu vrea să iasă printre primii. Se vede că se pune bine cu toată lumea”, a spus Răzvan Botezatu.

Și Ruxi Opulența îi împărtășește părerea lui Răzvan Botezatu, afirmând că Mara Bănică este „falsă rău”.

Bia Khalifa, acuzații fără perdea

În timp ce Lidia Buble s-a arătat dezamăgită de cum liderul echipei sale a luat deciziile privind nominalizările fără să o consulte, Bia Khalifa e vehementă în ceea ce-o privește pe jurnalistă. Ea este de părere că Mara Bănică este o persoană falsă și că ascunde ceea ce gândește de fapt.

„Extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată. Ea e tristă, are nevoie de ajutor din orice punct de vedere. Are nevoie de ajutor profesionist, urgent. Mara vorbește de foame sau vorbește tenia din ea, că nu mai are ce mânca. Ori ea, ori parazitul din ea, cineva vorbește prost și mult”, a spus Bia Khalifa.

De altfel, se pare că Bia Khalifa are ceva cu toată lumea, deoarece cu o zi în urmă a avut un conflict cu Ruxi. Atunci, în urma unui schimb de replici, Bia i-a aruncat în față un pahar cu apă colegei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *