Prima pagină » Cancan » Mara Bănică a vorbit despre starea de săntate a soților Lis, care s-au infectat cu noul coronavirus

Mara Bănică a vorbit despre starea de săntate a soților Lis, care s-au infectat cu noul coronavirus

15 nov. 2021, 10:51,
în Cancan

Oana și Viorel Lis s-au infectat recent cu noul coronavirus, iar Mara Bănică a vorbit despre starea acestora de sănătate. Fostul primar al Bucureștiului se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

Potrivit celor declarate de către jurnalistă, Oana a fost și ea internată în aceeași rezervă cu fostul edil al Capitalei, iar starea acesteia de sănătate este mult mai bună.

Mară Bănică, despre soții Lis

Din câte se pare, Mara Bănică a fost cea care l-a convins pe Viorel Lis să se intereze.

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinului în luna martie.

Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital.

Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva.

Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea.

E în aceeași rezervă cu el!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Oana Lis a făcut primele declarații pe pagina ei de Facebook

Soția lui Viorel Lis a făcut primele declarații, de când s-a îmbolnăvit, pe pagina ei de Facebook. Vedeta a etichetat ca locație Institutul Mate Balș din Capitală, unde soțul ei a anunțat că trebuie să revină pentru a face mai multe injecții. Oana le-a cerut urmăritorilor ei să îi transmită energie pozitivă pentru a putea trece amândoi cu bine peste această perioadă dificilă, de care s-au ferit încă de la debutul pandemiei.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri.😉 Însă un om bolnav are un singur vis… să fie sănătos. 😐😇🙏 Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a scris Oana Lis pe pagina ei personală de Facebook.

Mara Bănică, însărcinată în șase luni, a trecut prin clipe de groază

Mara Bănică urmează să aducă pe lume un copil la începutul anului viitor. Aceasta se află la cea de-a doua căsătorie, după ce și-a unit în vară destinele cu partenerul ei de viață, cu care s-a logodit anul trecut. Jurnalista mai are un băiat, în vârstă de 11 ani, din primul mariaj. Și chiar dacă ea este o persoană deschisă, în privința vieții de familie ea a decis să păstreze discreția. Astfel, vedeta de televiziune a preferat să-l țină departe de ochii curioșilor pe cel care i-a cucerit inima, cu care are o relație de mai bine de doi ani.

Vedeta a povestit pe Facebook prin ce a putut să treacă într-o zi banală de sâmbătă. Se pare că totul se putea transforma într-o adevărată tragedie, însă Mara și familia ei au avut mare noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`