Prima pagină » Cancan » Mara Bănică a recunoscut că în familie ea duce greul. În schimb, soțul ei e mai mult cu munca

Mara Bănică a recunoscut că în familie ea duce greul. În schimb, soțul ei e mai mult cu munca

12 ian. 2024, 11:34,
în Cancan

Mara Bănică are o familie foarte frumoasă și pare că și-a găsit în sfârșit liniștea alături de actualul soț, cu care are o fiică. Vedeta de televiziune mai are un băiat din primul mariaj, pe nume Dima, în vârstă de 13 ani. În ceea ce o privește pe Mara Bănică, aceasta își dorește pentru acest an foarte multe excursii.

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică este împlinită și în plan familial, nu doar profesional. Aceasta s-a reecăsătorit în urmă cu câțiva ani și a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță. În vremea când începuse relația cu actualul partener, acesta locuia în Germania, prin prisma jobului său. Oricum, viața acesteia s-a schimbat în bine de când s-a măritat.

Mara Bănică a recunoscut că în familie ea duce greul

Mara Bănică este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste și personaje din lumea media. La fiecare apariție este sinceră și carismatică, spunând lucrurilor pe nume. Aceasta are o familia frumoasă, de care se bucură în fiecare zi, lucru pentru care fanii o urmăresc constant și o apreciază.

Mara Bănică a oferit un interviu exclusiv pentru WOWbiz, în care a dezvăluit diverse detalii din viața ei personală. Deși nu se afișează prea des cu soțul ei, vedeta a vorbit puțin despre implicarea lui în familie.

„Aș vrea să cred că da, am bază în partenerul de viață. Nu vreau să intru în detalii din acestea, dar eu duc greul. El e plecat toată ziua și atunci evident că eu stau cu copiii, eu fac lecții cu cel mare. În schimb, când e acasă, fetița noastră vrea numai cu el, deci eu sunt bine, sunt doar mobilă”, a mărturisit Mara Bănică.

Ce își dorește jurnalista cel mai mult anul acesta

Mara Bănică are o singură dorință pentru 2024, și anume să călătorească. Vedeta recunoaște că îi e dor uneori de viața fără copii, unde putea pleca oricând, la orice oră într-o vacanță.

„Pentru anul acesta, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc.

Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte”, a declarat Mara Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *