Prima pagină » Radio » Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte? Cum au fost surprinși cei doi în spațiul public

Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte? Cum au fost surprinși cei doi în spațiul public

17 oct. 2022, 09:09,
BZI.ro, în Radio

Multă lume se întreabă dacă Manuela Lupașcu este noua iubită a lui Alex Leonte. Focoasa șatenă s-a afișat de câteva ori alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația pe care o are cu fostul iubit al lui Theo Rose. Iată cum au fost surprinși cei doi în spațiul public.

Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte?

De ceva vreme circulă în lumea mondenă zvonuri că Alex Leonte are o nouă iubită după despărțirea de celebra artistă Theo Rose. Tânărul s-a afișat tot mai des alături de Manuela Lupașcu, o bloggeriță de succes. Focoasa șatenă are un succes uluitor în mediul online, fiind una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut. Manuela Lupașcu câștigă sume impresionante din activitatea și proiectele sale pe rețelele de socializare și se bucură din plin de admirația unui public numeros.

De ceva vreme, frumoasa șatenă a fost surprinsă în compania lui Alex Leonte, iar gesturile tandre dintre cei doi i-au determinat pe internauți să bănuiască faptul că aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși nu au confirmat până acum că formează un cuplu, Manuela Lupașcu și Alex Leonte postează în mediul online fotografii care întăresc și mai mult presupunerile și convingerile publicului.

Manuela Lupașcu a dezvăluit cum este viața sa de creator de conținut, fără a oferi prea multe detalii despre planul personal.

„Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult. Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care se bucură de succes în mediul online este Monica Odagiu. La vârsta de 26 de ani, aceasta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și frumoasa cântăreață Anda Adam atrage privirile tuturor și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu poze sexy.

Ce spune șatena despre presupusa relație cu fostul iubit al lui Theo Rose

Manuela Lupașcu s-a afișat de mai multe ori în ipostaze tandre alături de Alex Leonte, însă nu a dorit să dezvăluie dacă formează un cuplu alături de acesta. Frumoasa creatoare de conținut dorește să păstreze discreția, însă fotografiile de pe rețelele de socializare dau de bănuit. Recent, Manuela Lupașcu și Alex Leonte au postat fotografii din aceeași locație, aceștia petrecând timp împreună într-o cabană de lux la munte.

Întrebată dacă Alex Leonte este noul ei iubit, bloggerița a fost rezervată în declarații.

„O să vedem, timpul o să spună multe. Dacă m-ați urmărit de-a lungul timpului, viața personală am ținut-o un pic pentru mine. Îi mai ținem un pic să fiarbă (n.r pe curioși).”, a precizat aceasta.

Manuela Lupașcu a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Alex Leonte, însă cei doi nu au precizat până acum dacă formează sau nu un cuplu. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și doresc să păstreze deocamdată misterul în ceea ce privește relația pe care o au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *