Prima pagină » Cancan » Manuela Hărăbor, apariție surprinzătoare pe Facebook. Care sunt dramele din viața frumoasei actrițe

Manuela Hărăbor, apariție surprinzătoare pe Facebook. Care sunt dramele din viața frumoasei actrițe

05 nov. 2021, 14:26,
în Cancan

Apreciată pentru rolurile memorabile din teatru și cinematografie, Manuela Hărăbor este o apariție surprinzătoare pe Facebook. Artista este mereu zâmbitoare și optimistă, dar mulți nu știu care sunt dramele din viața frumoasei actrițe. Aceasta a demonstrat în pofida greutăților că este o femeie puternică, reușind de fiecare dată să depășească problemele din viața ei.

Manuela Hărăbor, ipostaze emoționante pe Facebook

Talentata actriță s-a remarcat de-a lungul timpului prin modul în care a interpretat diferite personaje,  cucerind cu rapiditate publicul. Manuela Hărăbor a debutat în lumea artistică la vârsta de 19 ani când a jucat în „Pădureanca.” În 1987, vedeta a primit rolul Siminei și a avut șansa să joace alături de celebrul Adrian Pintea. 

După succesul răsunător, frumoasa actriță a jucat în alte pelicule de succes precum „Secretul lui Nemesis” (1987), „Martori dispăruţi” (1988) sau „Secretul armei secrete” (1988). Fiecare rol avea să-i aducă o carieră impresionantă în teatru și cinematografie.

Extrem de sinceră cu publicul, Manuela Hărăbor a vorbit în nenumărate ori despre viața ei profesională, dar și despre problemele din viața privată. 

Frumoasa actriță își surprinde admiratorii cu mesajele emoționante de pe Facebook, dar și cu fotografiile împreună cu fiul ei, pe care îl iubește enorm. Din pozele de pe rețelele de socializare se observă legătura puternică dintre aceștia, spre încântarea urmăritorilor.

Cu ce drame se confruntă frumoasa actriță

La vârsta de 53 de ani, Manuela Hărăbor demonstrează că nici o problemă  nu o poate doborî.  În pofida carierei de succes, actrița a avut o viață cu suișuri și coborâșuri, iar cea mai mare suferință este boala de care suferă fiul ei, Andrei. 

Artista a trecut prin mai multe divorțuri și își crește singură băiatul bolnav de autism. Din mărturisirile emoționante ale acesteia se pare că fiul ei, Andrei, i-a dat puterea să meargă mai departe și să nu își piardă optimismul:

„Andrei m-a transformat în femeia care sunt acum. Am învățat enorm de la el. Nu am cunoscut iubirea până în momentul venirii lui pe lume. Sau, mai exact, până în momentul în care am înțeles că Andrei e altfel decât ceilalți copii. Nimic din ce am reușit să-l învăț nu se compară cu ceea ce mă învață Andrei în fiecare zi. Să iubesc necondiționat. (…)

Am învățat de la el că fiecare om e important, indiferent cum îți întră în viață și ce efect are asupra ta. Andrei se bucură de fiecare nouă întâlnire că și când ar fi cea mai importantă din viața lui. Nimeni nu îi este indiferent, pe toți îi iubește cu aceeași măsură.”, a declarat Manuela Hărăbor.

Actrița este o mamă devotată, își crește singură fiul, dar este implicată și în problemele actuale ale societății. Într-o postare de pe Facebook, actrița a stârnit controverse după ce și-a exprimat cu vehemență punctul de vedere cu privire la pandemie, dar și la campania de vaccinare. 

Recent, vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce s-a infectat cu Covid-19, împreună cu alți colegi de breaslă. Aceasta a declarat ulterior că a avut simptome ușoare și că a reușit să învingă boala. 

Dincolo de dramele cu care se confruntă în viață privată, Manuela Hărăbor este o prezență activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori. În prezent, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *