Prima pagină » Titlurile zilei » Manevră golănească într-un caz parcă tras la indigo. Trioul bolnav lovește din nou în fața justiției (EXCLUSIV) – FOTO

Manevră golănească într-un caz parcă tras la indigo. Trioul bolnav lovește din nou în fața justiției (EXCLUSIV) – FOTO

25 mart. 2023, 02:00, 11 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Manevră golănească într-un caz parcă tras la indigo, după ce un trio bolnav lovește din nou în fața justiției. În joc este vorba despre două divorțuri în care sunt implicați mai mulți avocați

Divorțul dintre soții Vasilica și Eduard Lucian Mihăilă stă de mai bine de 2 ani pe mesele instanțelor de judecată, la fel ca și în cazul Lucianei Mihaela și Gabriel Lungu. Avocații din ambele cazuri par să se lupte pentru custodia totală a copiilor, neglijând interesul superior al copiilor care suferă cel mai mult în toată „răfuiala”. De curând au ieșit la iveală noi detalii cutremurătoare din divorțurile celor două cupluri, în care, din diferite motive, și-ar fi băgat nasul chiar și oamenii legii.

Manevră golănească într-un caz parcă tras la indigo: Avocații par să calce și peste cadavre pentru a câștiga „lupta”

Gabriel Lungu este sfâșiat de un trio bolnav, deoarece își dorește să participe la creșterea copilului său, chiar dacă a divorțat de fosta lui soție. Inițial, cei doi nu ar fi părut că vor porni o luptă, fiindcă divorțul a fost de comun acord și s-ar fi așteptat la o înțelegere amiabilă între părinți, pentru a-i contura copilăria și viitorul fetiței lor într-un mod cât mai armonios. Toți se așteaptă ca oamenii legii să judece într-un mod favorabil pentru copil, nelăsându-l să i se accentueze trăirile negative. În această speță sunt implicați 3 oameni, adică un judecător, o avocată și soacra, ce vor să-și apere spatele și să câștige războiul cu orice preț. Vasilica Mihăilă s-a căsătorit cu Eduard Lucian Mihăilă în 2007.

Aceștia au 3 copii minori, de 11, 9, respectiv 6 ani. Femeia își acuză soțul că nu respectă hotărârea judecătorească prin care îi este încredințată custodia copiilor. Procesul de divorț a început pe data de 14 mai 2021. Vasilica Mihăilă își acuză soțul că i-ar întoarce pe copii împotriva ei, ba chiar i-ar învăța să vorbească urât cu dânsa, să o bată și să o respingă. Aceasta consideră că Eduard Lucian Mihăilă ar avea beneficii de la mai multe instituții publice, datorită funcției pe care o are ca lector universitar doctor în cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, la departamentul Instrumente de suflat – Percuție și Canto.

Avocata lui Eduard Lucian Mihăilă este Gabriela Lupșan, iar avocata Lucianei Mihaela este Domnița Plămădeală. Inițial, Gabriel Lungu a avut intenția unei colaborări cu Gabriela Lupșan, dar susține că aceasta nu ar fi păstrat confidențialitatea și a transmis toate cele discutate părții adversare. Vasilica Mihăilă și Gabriel Lungu susțin că aceste întâmplări nu par a fi doar coincidențe.

„Am început să cred că este vorba despre o schemă prin care lucrurile funcționează în acest fel de ani de zile. După ce am vorbit și cu Vasilica Mihăilă, aceste două cazuri sunt trase la indigo, dar e schimbat statutul. Nu pare să fie nimic întâmplător”, povestește Gabriel Lungu, tatăl unei fetițe de numai 4 anișori, pentru care se luptă de ani de zile.

Gabriela Lupșan: „Refuz să comentez imaginația”

În urma acuzațiilor care au fost aduse oamenilor legii, reporterii BZI au reușit să ia legătura doar cu avocata Gabriela Lupșan în vederea obținerii unui punct de vedere. Aceasta a transmis că refuză să comenteze imaginația, dar comunică faptul că a respectat întotdeauna relația avocat-client.

„Refuz să dau un răspuns sau să comentez imaginația nerealistă și bogată a doamnei Mihăilă, care își creează scenarii fantastice. Justiția se face în instanță. Întotdeauna și în toate situațiile am respectat și voi respecta confidențialitatea relației avocat-client”, a declarat Gabriela Lupșan, avocat titular definitiv, pentru reporterii BZI.

Cu toate că cele două spețe par a fi identice și putem afirma faptul că este vorba despre o manevră golănească într-un caz parcă tras la indigo, rămâne de văzut ce decizii vor fi pronunțate în fața instanței de judecată.

Comentarii
  • Nu este imaginatia bolnava a nimanui!! Avocatii, 90% nu sunt profesionisti! Fac “parte”cu partea adversa pentru a castiga bani! Cu siguranta domnul “doctor” in muzica si-a pus avocatul sa ia legatura cu avocata doamnei in cauza pentru a tergiversa si a castiga procesul. Avocatii colaboreaza, unul dintre clienti pierde. Asta e reteta. Depinde cine are cei mai multi bani.

  • Foarte multi se vand si chiar vin direct si isi ofera serviciile catre adversari, in goana dupa bani.
    Doar cativa sunt curati si asta se afla si aude foarte usor, deoarece colegii vorbesc intre ei.
    E o practica mizerabila raspandita pe scara larga, desi au depus un juramant.
    Nu mai poti avea incredere in nimeni.
    Rusine mare pentru astfel de practici.

  • Avocata Lupșan este o perfidă,o excroacă care pt a cîștiga procesul apelează la tot felul de metode neortodoxe și nelegale.Ea pozează în specialist in dreptul familiei avind in vedere statutul de profesor pe care il la universitate precum si prin faptul că a scris o carte în acest domeniu însă în realitate este o jigodie.Ca avocat este foarte slabă.

  • Lista poate continua, cu cazul meu, la Botosani…dupa o relatie de23ani, totul s a sfarsit, motivul fiind infidelitatile fostului sot…dupa divort, totul parea normal, pana cand fiica noastra a plecat, fara sa fiu anuntata, pentru cateva zile la tata….aceste cateva zile s au transformat intr un an , de cand nu a mai revenit acasa…au urmat procese, ordonante in care justitia corupta a jucat cartile dupa bunul plac al celui care si a sacrificat ptopriul copil pt a lovi in fosta sotie..

  • Caz asemanator la Botosani

  • Lupsan e mic copil pe langa stupariu. Sa vezi golanca asta de stupariu ce ordinara e. Si mai baga si șpăgi la judecatori. Inca Lupsan mai are putina decenta si bun simt comparativ cu panarama de stupariu. Un gunoi de femeie ce va muri in chinuri la cati oameni a nenoricit si câți îi aprind lumanari pt „sanatate”!

  • Nu stiu cum puteti sa o numiti avocata pe Lupsan asta. Se da mare specialista in dreptul familiei dar e vai de p… ei. E trecuta, perfida, nesimtita. Renuntati sa va mai angajati avocati precum Stupariu,Lupsan,Porosnicu (o panarama ordinara). Sunt avocati tineri care sunt de 1000 de ori mai pregatiti decati leprele astea

  • @daniel, judecatorii se tem efectiv de panaramele astea de avocate nef…e! Cine dracu sa le f…ă? Sunt niste clavi de judecatori atat la judecatorie cat si la tribunal ce au avut ca „maestru” aceste gunoaie de avocate. Si nu mai conteaza legea, procedura, nimic. Conteaza banul si mârlănia! Asta este justitia! Incet incet vor ajunge gunoaiele bețive ( ca toate beau ca vacile si le cordesc militienii) sa fie scoase afara in curul gol si pișate pe ele! Deja sunt prea multi oameni nedreptatiti de aceste gunoaie!

  • Nimeni nu spune nimic despre Av Suhan Marinela? O alta spagarita pe la dna.

  • Faptul că Lupșan ( si nu numai)predă la faculate ,viitorilor judecatori ….îi domină/ timorează ,iar acestia din urma reactioneaza pozitiv la comenzile doamnei „profesoare „!! Acum preda la facultăți particulare ,deoarece la cea de la stat ,a luat „puțină” șpăguță (din ce-am văzut în presă).
    Av Lupșan, supranumită și avocata curvarilor cu bani , este de o perversitate ieșită din comun!!!!

  • Punct. Și de la capătul celălalt

    Laura scrii niste tâmpenii…
    Judecători timorați de avocați, care le-au fost profesori?

    Cine te-a păcălit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024