Prima pagină » Titlurile zilei » Manevră golănească, făcută de un taximetrist din Iași. A pus o clientă să-și lase bagajele în portbagaj, apoi a simulat o defecțiune pentru a răscoli prin genți. La sfârșit, a cerut și 50 de lei pe o cursă de 2 kilometri – FOTO

Manevră golănească, făcută de un taximetrist din Iași. A pus o clientă să-și lase bagajele în portbagaj, apoi a simulat o defecțiune pentru a răscoli prin genți. La sfârșit, a cerut și 50 de lei pe o cursă de 2 kilometri – FOTO

12 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Un taximetrist din Iași a făcut o manevră golănească pentru a umbla prin gențile unei cliente. A luat toți banii pe care i-a găsit, iar la destinație a cerut triplu pentru cursă

O femeie de 63 de ani, din comuna Victoria, a rămas fără bani după o cursă cu taxiul prin Iași. Aceasta a ieșit din spital, iar în drum spre casă și-a dat seama că un taximetrist i-ar fi furat banii din geantă. Familia a rămas uluită de ce a pățit femeia și vrea ca poliția să-l găsească pe vinovat.

Manevră golănească, făcută de taximetristul din Iași

În dimineața zilei de marți, 11 iunie 2024, Ana Ardeleanu, în vârstă de 63 de ani, a luat un taxi din fața Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași la ora 05:10. Femeia și-a luat 50 de lei din geantă și apoi a pus bagajul în portbagaj la indicațiile taximetristului. Pe drum, șoferul a oprit în Târgu Cucu pentru a verifica portbagajul, ceea ce i s-a părut suspect. Când a ajuns la destinație, în Podu de Fier, acesta a mers rapid să prindă autobuzul spre comuna Victoria.

„Ieri dimineață, a venit mama mea acasă foarte speriată și supărată că a rămas fără bani. Nu înțelegeam ce se întâmplă, mă gândeam că și-a pierdut portofelul sau ceva. Luni, am chemat ambulanța, deoarece mama se simțea extrem de rău, ea este bolnavă de ciroză și diabet, așa că am sunat la 112. Ea a ajuns seara la Spitalul «Spiridon» din Iași și a stat acolo pentru investigații. Abia dimineață, pe la 05:50, a plecat, deoarece nu trebuia să fie internată. Când a ajuns acasă, nu mai avea niciun ban la ea, deși a plecat de acasă cu 350 de lei”, povestește Alina Poncu, fiica Anei Ardeleanu.

În timp ce mergea spre casă, femeia a căutat în geantă să verifice câți bani i-au mai rămas.

„Ca să ajungă acasă, trebuia să ia autobuzul spre comuna Victoria. A găsit rapid un taxi ca să meargă în zona Podu de Fier ca să ia autobuzul. Înainte să urce în mașină, și-a luat 50 de lei din geantă, iar restul, 300, i-a lăsat acolo. Șoferul i-a spus să pună bagajul în portbagaj, că nu are voie cu el în mașină. Ea a făcut cum i-a zis și a plecat la drum. Când au ajuns prin Târgu Cucu, șoferul i-a spus că portbagajul nu este închis bine și trebuie să coboare să vadă ce se întâmplă.

Bărbatul a coborât din mașină și s-a uitat ceva timp prin portbagaj, după care au pornit iar la drum. Când a ajuns în Podu de Fier, șoferul i-a cerut 50 de lei pentru cursă mamei mele, nu cred că făcea atât, dar ea, fiind bătrână și bolnavă, nu prea știe prin Iași. Ea i-a zis să vadă câți bani are la ea ca să îi dea, iar atunci el a spus că să îi dea și ea cât poate atunci. A plătit 10 lei pentru cursă și a plecat spre autobuz. În drum spre casă, s-a gândit să se uite în bagaj să vadă câți bani mai are și a realizat că nu mai are nimic din ei”, a mai spus fiica femeii.

Familia va face plângere la poliție

După ce a povestit prin ce a trecut, familia femeii va merge la poliție pentru a depune plângere. Aceștia speră că pe camerele de supraveghere din oraș a fost surprins momentul în care Ana Ardeleanu a rămas fără bani. Pe străzile din Iași, sunt montate dispozitive pentru a monitoriza traficul.

„Din păcate, ea nu mai știe ce firmă a fost sau numărul la mașină, însă și-l amintește pe șofer, un bărbat în jur de 30 de ani, avea puțin părul lung și nu avea barbă. Este foarte supărată acum. Voi merge cu soțul meu la poliție să facem plângere pentru că nu mi se pare corect să își bată joc de o femeie bătrână. Sper că sunt camere de supraveghere prin oraș, pe unde a trecut, să vedem ce s-a întâmplat acolo”, a precizat Alina Poncu.

Manevra golănească făcută de taximetristul din Iași nu a fost trecută cu vederea de femeie și speră că polițiștii îl vor găsi pe vinovat.

Comentarii
  • Dar la ce te poți aștepta de la astfel de giugiumeți??? Hoții, excrocherii, etc…

  • Sunt camere la spital, îl găsești imediat.

  • Batrana probabil a jucat banii la pacanele si acum incearca sa se scoata.

  • Articol la comandă, cumva????

  • Ceva nu se leagă, ba cursă a costat 50 lei, ba , ia plătit 10 lei pentru cursă??? Un articol făcut la comandă pt denigrarea taximetriei, sunt camere și la spital și pe traseu , politia poate verifica.

  • Boilor care comentati aiurea , mai cititi o data articolul ca sa pricepeti. I a cerut o suma si daca tot ii furase deja destul, i a zis sa dea cat vrea.

  • Pai daca a luat 50 de lei la ea cum a nu stiut cati bani are la ea?

  • Valeriu Toman Ilian, 56 ani, iesean

    Fata mea a fost violata decun tacimetrist in 2016, bestia a scapat de puscarie si a luat cu suspendare 4 ani si 3 lumi. Fata mea era si virgina pe deasupra, inaccesibil ce marlani pot ajunge taximetristi, nu se face un control inainte sa ii angajeze?

  • Denigrare și stiri false plătite de uber si bolt.

  • @Florin
    iunie 12, 2024 la 11:09 am

    nu are de ce sa fie „Denigrare și stiri false plătite de uber si bolt” pentru ca Uber si Bolt isi atrag singuri clientii doar prin preturile practicate la 1/2 fata de taximetristi.

  • de cand au aparut Uber si Bolt nu am mai urcat intr-un taxi. la taxi ai mereu parte de soferi care nici macar nu se obosesc sa se scoale din masina sa-ti ridice usa la portbagaj, trebuie s-o faci singur pe valetul la urcare si la coborare chiar daca le lasi ciubuc.

  • Vrem să vedem, plângerea făcută la politie.

  • Vrem să vedem, plângerea făcută la politie.

  • Dacă era asa, mergea direct la politie, nu mai apela la ziar!

  • Marius Boncanu

    @ciubuc, o sa te dam in judecata…. pentru ceea ce afirmi. Faci reclama directa la competitie!!!! Si generalizezi total!!!!

  • Chiar așa este: taximetriștii sunt ORIBILI.

    Nu se spală. Sunt nesimțiți. Nu vor să folosească aerul condiționat. Au tot timpul ceva de comentat. Prețuri mari. Câteodată preferă să stea la taclale, în loc să accepte clienți.

    Cu siguranță lista poate continua. Nu înțeleg cum încă mai sunt unii care aleg taxiul.

    Bolt/uber muuuuuult mai ieftin + aer condiționat + mașini curate care nu put.

  • Comanda prin telefon, dispecer, n-ai treaba.
    Oriunde, nu iei teapa.

  • Va face plângere la Secția 2 ca este competenta pentru zona aia și acolo sa vezi scandal. Ciumetii aia sunt complet idioți și incompetenți și nu vor rezolva nimic. Mai lucrează hespalatul de Anghelas la înregistrări plângeri? Ala care mai și puțea de la 1 km

  • Nu fiți prosti și credeți că la uber și bolt lucrează extratereștrii educați pt damele sensibile care nu se pot adapta în cacealmaua asta de tara…sunt chiar taximetriștii aia care au făcut probleme și odată cu venirea uber bolt au migrat acolo…taximetriștii care au mașinile lor,( aproape toti) se comporta exemplar.
    P.S ….articolul este o mizerie

  • 🍎 Vasea Nectarie, prof pensionar

    Sfat foarte bun: cand va urcati intr-un TAXI… faceti POZE( cu telefonul) la taximetrist dar si la numarul masinii si cereti BON FISCAL !!!

    Taximetristii nu dau bon fiscal pentru ca majoritatea sunt/ sau lucreaza la negru. Manele,miros de transpiratie și de budigăi purtati 48 h de șofer, taxidermiștii conduc haotic in trafic, …am zis ca vine miros de transpiratie din fata la sofer si picioare nespalate ?!? :((

    ITM-ul sa faca URGENT verificari intre taximetristi, multi au cazier, lucreaza fara acte !!!
    ATENȚIUNE
    Stimati ieseni, un taximetrist HOȚOMAN de femei in vârstă umbla LIBER prin orasul IAȘI, evitati cat puteti calatoriile cu acest mijoc de transport !

    Nu uitați !
    Faceți poze la numărul masinii de taxi și cereți bon fiscal( poliția îl poate prinde imediat pe individ, dacă acesta comite o infractiune: agresiune verbală viol, jaf, trafic de minore,etc)

  • barbatii niste neaderthalieni

    numai legati relatii cu baietii/barbatii! nu se merita! va jucati viata la ruleta! vreti sa aveti parte de sex, luati-va vibrator/dildo. barbatii sunt agresivi, bat femeile si copii, urla, tipa, trantesc, ameninta, injura ca niste puscariasi, mereu sunt cu bautura in cap, fac dezordine in casa, sunt imputiti, mereu trebuie sa fii menajera lor, nu-si spala hainele, umbla cu hainele mirosind pe ei, fac rar dus, nu si le calca, nu fac cumparaturi si mancare, merg doar la stat la cioace, baute si fumat de dimineata pana seara cu vecinii, prietenii si colegii, s.a. pur si simplu pentru ei suntem niste sclave bune doar de dus la munca, crescut copii, menajerie si bucatarie si futut cand li se scoala. HUOOOOO!!!

  • Ai dreptate,dar nu generaliza,poate 1-2% sunt altfel.

  • ha ha ha s-au trezit mizeriile de la uber bolt! incopetenti puturosi si mai rau interpusi de firmele in cauza! sictir tradatorilor. mai vorbim in viitor. secaturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *