Prima pagină » Cancan ultimă oră » Manelistul Culiță Sterp, reținut de polițiști după accidentul rutier produs

Manelistul Culiță Sterp, reținut de polițiști după accidentul rutier produs

17 nov. 2022, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântărețul Culiță Sterp a produs un accident în noaptea de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă, iar în această seară, a fost reținut de polițiști.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Culiță Sterp, beat la volan

Probleme mari pentru Culiță Sterp, care a provocat un grav accident în Cluj-Napoca, după ce a condus beat mașina. Mai mult, potrivit oamenilor legii, artistul a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior în trafic. În urma coliziunii, Culiță Sterp nu a pățit nimic, însă celălalt șofer a ajuns la spital, fiind în stare stabilă.

Acesta venea dinspre Bulevardul Eorilor, cu viteză excesivă, a intrat pe roșu direct în fața unui Logan alb, care circula normal, având verde la semafor.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un Culiță Sterp, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Manelistul a părăsit locul accidentului

Potrivit oamenilor legii, după producerea accidentului, Culiță Sterp a plecat de la fața locului, fără a avea încuviințarea polițiștilor. Iată ce au transmis aceștia într-un comunicat de presă.

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani (n.red. Culiță Sterp) nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, precizează IPJ Cluj.

Culiță a fost dus și la Spitalul Județean din Cluj-Napoca, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili exact care a fost alcoolemia. Acum, el este cercetat penal, iar celălalt șofer din mașina cu care a făcut accidentul se află în spital, în stare stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *