Prima pagină » Culinar » Retete de post » Mancarica de post cu ceapa verde
Mancarica de post cu ceapa verde

Mancarica de post cu ceapa verde

30 aug. 2017, 10:52,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:20338;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

100 g soia snitele sau cuburi
5 linguri ulei
2 legaturi ceapa verde
1 legatura usturoi verde
2 rosii
2 lingurite bulion 
1 ardei iute mic
300ml apa
100ml vin rosu
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 lingurita marar uscat
1 lingurita patrunjel uscat
½ lingurita leustean uscat
1 foaie de dafin

Citeste si Omleta cu mozzarella care o sa placa la toata lumea

Mod de preparare:

Soia fiarta 10 minute in apa se scoate cu o paleta si se pune intr-un ceaun cu ulei incins la foc tare. Se amesteca timp de 2 minute iar cand incepe sa sfaraie bine se adauga ceapa si usturoiul taiat rondele cu tot cu partea verde, rosiile taiate felii subtiri, ciusca iute taiata rondele cu tot cu samburi. Se amesteca bine iar dupa inca 2 minute se pune pasta de tomate si restul ingredientelor: vin, apa, marar, patrunjel, leustean, dafin, zahar si sare.
Se fierbe inabusit la foc moderat timp de 10 minute apoi fara capac inca 10 minute, pana cand compozitia scade si se formeaza un sos legat. Se serveste mancarea imediat cat este calda sau si dupa ce s-a racit fiind foarte buna servita si rece ca orice preparat de post.
Mancare de post la ceaun foarte buna, sanatoasa, gustoasa si hranitoare, usor picanta si consistenta pentru zilele de post cand organismul are nevoie de hrana de calitate si multe proteine.

Reteta de mancarica de post ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`