Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Mancarica de arpacas cu carne, un deliciu absolut
Mancarica de arpacas cu carne, un deliciu absolut

Mancarica de arpacas cu carne, un deliciu absolut

30 sept. 2015, 07:30,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:60625;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}
Arpacasul merge foarte bine cu carne. Pentru o mancare delicioasa care sa ii adune pe toti ai tai la masa, uite care sunt ingredientele de care ai nevoie:
300g arpacas,
½ kg carne de porc (dar poti opta si pentru pasare),
2 cepe galbene,
– pasta de tomate (dupa gust),
– verdeata proaspata (patrunjet/marar),
– ulei,
– sare, piper si alte condimente, dupa plac.

Cum te ajuta ceaiul de arpacas
 
Dupa ingrediente iti poti da seama ca nu este deloc o reteta complicata. De preparat, se prepara foarte rapid, asta dupa ce ai lasat arpacasul la inmuiat peste noapte.
Apoi il fierbi 20 de minute in apa in care a stat peste noapte. Cat fierbe el, te poti ocupa de carne. O tai cuburi, o prajesti si apoi o pui la scurs pe un prosop de hartie. In acelasi ulei, calesti ceapa si, dupa ce ajunge de culoarea caramelului, pui peste arpacasul (cu tot cu apa in care a fiert daca a mai ramas), adaugi condimentele si pasta de tomate, iar, la final, carnea. Mancarica se da la cuptor pentru 20 de minute, acoperind oala cu un capac. Cand e gata, se presara peste verdeata proaspata. 

Dieta fabuloasa! Slabesti mai mult de 20 kg in trei luni!
 
sursa: divahair.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
01 ianuarie 2025
01 ianuarie 2025