Prima pagină » Titlurile zilei » Managerul unui spital din Iași are un palat în centrul orașului! În curte tronează un BMW X6 – GALERIE FOTO

Managerul unui spital din Iași are un palat în centrul orașului! În curte tronează un BMW X6 – GALERIE FOTO

07 mai 2022, 02:00, 17 ,
Vlad Rotaru în Titlurile zilei

Managerul Spitalului Municipal Pașcani și-a făcut un palat în centrul orașului Iași. Casa dr. Daniel Bechir a fost ridicată în zona Palatului de Justiție din Iași. Pentru a extinde palatul din centru, managerul și-a luat un credit. Managerul unității medicale din Pașcani și-a cumpărat și o casă în comuna Rediu, în zona metropolitană a municipiului

Unul dintre managerii unităților medicale din județul Iași a dat lovitura. Dr. Daniel Bechir, medic chirurg generalist, managerul Spitalului Municipal din Pașcani, și-a achiziționat o casă impunătoare într-o zonă centrală a municipiului Iași. Locuința de pe strada Maior Eremia Popescu, de lângă Palatul de Justiție Iași, a fost cumpărată în 1997. În prezent, încă se lucrează la extinderea și modernizarea imobilului. Lucrările de construcție care au început în 2021 sunt într-un stadiu avansat, lăsând să se vadă o frumusețe de casă.

Pe lângă această locuință, managerul unității medicale din Pașcani și-a mai achiziționat o casă de 100 de metri pătrați în comuna ieșeană Rediu. Tranzacția a fost făcută în anul 2020. Ambele locuințe sunt pe numele său și al soției sale, medicul de familie Marinela Bechir.

Managerul de la Spitalul Municipal Pașcani are proprietăți și în Suceava

Managerul Spitalului Municipal de Urgență din Pașcani deține și două terenuri în zona Iașului. Conform declarației de avere, unul dintre acestea este cel din zona centrală, unde are și casa, teren de 500 de metri pătrați. Un alt teren din Iași, cu o suprafață de 600 de metri pătrați, este trecut la alte categorii de suprafețe. De asemenea, Daniel Bechir mai deține un teren de circa 1.700 de metri pătrați în județul Suceava, teren dobândit în anul 2007, dar și un teren intravilan în localitatea Rediu, cumpărat în 2020, cu o suprafață de 346 de metri pătrați. În plus, medicul chirurg Daniel Bechir mai deține și o casă la Rediu, cumpărată în 2020, în suprafață de 100 de metri pătrați.

Managerul Daniel Bechir este pasionat și de mașini marca BMW

La capitolul autoturisme, managerul unității medicale de la Pașcani deține un autoturism marca BMW 520, fabricat în anul 2014, dar și un alt autoturism marca BMW X3, fabricat tot în 2014. Ieri, în curtea casei din zona centrală a Iașului, era parcat și un autoturism marca BMW X6, mașină cu o valoare de piață de aproximativ 50.000 de euro. Medicul mai are un cont bancar deschis în anul 2014, în valoare de aproape 41.000 de lei. Totuși, dr. Daniel Bechir are și un credit deschis în 2020 și scandent în 2025, în valoare de 292.000 de euro. Medicul chirurg a fost numit manager al spitalului Municipal Pașcani în cursul anului 2019, în mandatul primarului Dumitru Pantazi (PSD).

Pe strada Maior Eremia Popescu vrea să construiască și dezvoltatorul Cătălin Drăgan.

Ce venituri a declarat familia Bechir din activitățile medicale?

La capitolul salarii, managerul Daniel Bechir a declarat un venit de 214.315 lei pentru anul fiscal 2020, adică 17.859 lei lunar (3.615 euro). Soția, Marinela Bechir, a încasat doar 20.000 de lei în 2020 din activitatea de medic de familie. Practic, soția sa a declarat doar 1.666 lei lunar din munca prestată la cabinetul de medicină de familie, o sumă infimă. Daniel Bechir a precizat că locuința de la Rediu și extinderea celei din Iași au fost făcute prin creditul de 292.000 de euro.

„Au fost făcute prin creditul bancar. De aceea l-am și contractat, pentru casa de la Rediu și cea de la Iași”, a spus dr. Daniel Bechir, managerul Spitalului Municipal Pașcani.

Scandal la Spitalul Municipal din Pașcani din cauza managerului

În cursul anului 2020, managerul unității medicale a fost implicat într-un scandal uriaș în spitalul pe care îl conduce. În aprilie 2020, în perioada stării de urgență cauzate de pandemia Covid-19, managerul Daniel Bechir a convocat o întâlnire a Consiliului de Administrație a unității medicale, pentru a-și prelungi mandatul. Un membru al consiliului era infectat cu Covid-19, boala fiind răspândită și la alte persoane.

Tot în acel an, managerul Spitalului de la Pașcani și-a luat creditul pentru a-și moderniza palatul din centrul orașului Iași.

Comentarii
  • ION COTEL 76 DE ANI, IESEAN

    BMW X6… SI CE ?

    Gasesti cu 7-800 de euro bembeuri in Jermania cateva vrei

    Oricine are unul, mare branza…. o fiara, o rabla

  • Eroi au fost, eroi sunt încă.

  • Aceasta este democratia fratilor.Dreptul paduchilor de a-i pisca pe tigri.

  • Hai nu o mai suge ca nu găsești cu 1000 de euro… Si bulangiul asta de doctor a făcut avere din șpagă… Nu încerca să îl scoți….Dar România este tara care găsești orice numai sa dai banu… Si ești boss

  • Bă boșorogule suge-o în altă parte,X6 cu 800 €,clar jaful de manager a făcut lozul cu șpăgăreală,autorîzații,licitații fake,etc…un kkt de om,oportunist și meschin.

  • ce faci cu atitea case , goana dupa avere aiurea

  • Lasă o sa aibă rușii ce sa ia când vor intra…sa vezi ce o să sară ăștia „boșii” să își apere averile…

  • Frustrați sunteți

  • Adică toți căpșunarii își fac casa , fara a plati impozite statului român, și un medic cu salarii mare și cu credit ar trebui să locuiască în garsoniera confort III.

  • Pt Elena si Doctor ….incep cu Doctoru….ti se pare ca cineva e fustrat?dar cand te duci la spital de ce fara sa te duci cu mana spre buzunarul halatului nu face nimic ?te lasa ca pe un caine ….doctorii pulii …doctorii buni au plecat in spania italia germania anglia dubai …aici au ramas toate scursurile …Elena aia isi fac din bani lor munciti …nu din spaga…si daca o femeie nu are bani nici nu o baga in seama va fut in gura guioaielor

  • Cunoaste careva vreun chirurg care o duce rau? Crede cineva ca exista chirurgi care nu primesc spaga? Personal nu cred, de fapt sunt convins de acest lucru! Cunosc trei astfel de medici, care au salariul de minim 3.000 de euro/luna net, doar salariul!!! si traiesc ca milionarii, bineinteles din spagile primite! Casa-i casa, masinile-s masini, vacantele-s vacante etc. Cam asta e medicul de Romania, un spagar! In orice tara din vestul UE nu-ti primeste nici macar o sticla cu vin, nu mai zic de plicuri cu bani… ii jignesti! Aia sunt doctori, nu astia!

  • Eu consider ca un chirurg nu ar trebui sa aibă griji materiale asta ca sa fie relaxat și sa ii iasă bine operația,de ce vi se par asa mulți bani ca la 3600 de euro găsești instalatori în UK.
    V-ar bucura dacă ar sta la 2 camere ND.
    Nu v-ați dori sa fiți într-o operație și doctorul sa se gândească la factura de la EON😂

  • Medicii de familie au PFA, pe contract au salariul minim dar la 6 luni scot banii de dividente, de aici salariul de 1.666 lei lunar din munca prestată la cabinetul de medicină de familie

  • Doctorii și profesorii sunt cancerul societății noastre. Ai bani ești tratat,ai bani copilului i se acorda atenție la școală

  • Cornel Mihai

    Dar de Serbet care a fost 2 ani la spitalul vesel si a lasat datorii de peste 10 milioane ron cand el a preluat spitalul cu excedent bugetar de 3 milioane de ce nu zici nimic

  • Pt exact
    Bulangiu sărac cu duhul,ești un rahat cu moț,mănâncă-te singur,răhățel prost!!!
    Cancer ești tu,familia ta și ăia care gândesc ca tine,sugeac mic!!!!!

  • Doctorul merită, a muncit și muncește corect, toți cei ce comentează să facă medicina și toată această cale grea pînă să ajungă aici!
    Dar invidioșii nu analizează personalitățile care chiar au furat, dar au furat, nu dau nume că se știu,
    Acest om onorabil a muncit mult, mult!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *