Prima pagină » Titlurile zilei » Managerul unui important spital din Iași a rămas în „pielea goală” în urma divorțului! Are însă un salariu de toată frumusețea 

Managerul unui important spital din Iași a rămas în „pielea goală” în urma divorțului! Are însă un salariu de toată frumusețea 

06 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Dr. Cristina Dobre, managerul unui important spital din Iași, a rămas aproape în „pielea goală” în urma divorțului de Cătălin Dobre. Cuplul deținea o vilă impunătoare în zona untracentrală a Iașului, care i-a rămas însă bărbatului.

După divorț, managerul unui important spital din Iași a rămas fără niciun imobil

Conform declarației de avere, dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași, deține 50 la sută dintr-un teren extravilan de 2.250 de metri pătrați, situat în Ciurea. Managerul unității medicale are în proprietate și un teren intravilan cu o suprafață de 8.880 de metri pătrați, care este situat în Bârnova. Acesta a fost cumpărat în anul 2014. În același an, dr. Cristina Dobre a devenit și proprietara unui unui teren intravila de 8.800 de metri pătrați, care este situat în localitatea Sucevița, județul Suceava. Surprinzător este faptul că în declarația de avere a managerului nu se regăsește nicio clădire. Dr. Cristina Dobre a locuit, mai mulți ani, într-o vilă impunătoare, situată pe strada Florilor, însă după divorțul de Cătălin Dobre imobilul de 700 de metri pătrați i-a rămas bărbatului. Conform surselor, dr. Cristina Dobre a divorțat de Cătălin Dobre în perioada în care bărbatul a fost implicat într-un dosar instrumentat de DIICOT Târgu Mureş, referitor la ţeapa cu asigurări de viaţă, dată statului român de mai mulţi angajaţi ai BCR Asigurări de Viaţă. Medicul deține și bijuterii 30.000 de euro, care au fost achiziționate în perioada 1990-2021, precum și obicte de artă. În primăvara acestui an, dr. Cristina Dobre a vândut și șalupa contra sumei de 6.000 de euro.

Dr. Cristina Dobre este unul dintre cei mai bine plătiți manageri de spital din Iași

Dr. Cristina Dobre ocupă funcția de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din luna decembrie a anului 2021. Înainte de asta, a fost deputat PDL de Iași și manager al Maternității „Elena Doamna”. Dr. Cristina Dobre a încasat, în 2023, pentru funcția de manager pe care o deține la Institutul de Psihiatrie „Socola” un salariu în valoare de 196.876 de lei. Asta o situează în topul celor mai bine plătiți manageri de spital din Iași. Managerul de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași nu are nicio altă sursă de venit și a declarat că nu-și mai dorește să revină în politică.

„Eu am un scop, iar scopul meu este să refac faima acestui institut. Eu sunt din Iași, am 50 de ani, cine mă știe mă știe, cine nu mă știe nu mă știe, nu vreau să dovedesc nimic, nu vreau să mă întorc în politică, vreau să-mi fac treaba ca atunci când am plecat de aici să știu că am lăsat ceva în urma mea, pe mine altceva nu mă interesează. Cine vede ce am făcut eu în spital de când sunt manager e bine, cine nu vede, asta e. Mă întreb ce au făcut cei dinainte mea!? Nimic. Eu nu stau nicio secundă, eu mă mișc, iar chestia asta mă ține tânără”, a declarat dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași.

După divorțul de Cătălin Dobre, dr. Cristina Dobre, managerul unui important spital din Iași, a rămas fără niciun imobil, deține însă mai multe terenuri și un salariu de toată frumusețea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *