Prima pagină » Actualitate » Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoșani a demisionat din funcţie. Corneliu Mihai: „Aceasta a fost înțelegerea”
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoșani a demisionat din funcţie. Corneliu Mihai: „Aceasta a fost înțelegerea”

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoșani a demisionat din funcţie. Corneliu Mihai: „Aceasta a fost înțelegerea”

01 iul. 2024, 18:24,
BZI.ro, în Actualitate

Corneliu Mihai a renunțat la funcția de manager al Spitalului Județean la doar câteva zile după ce președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, i-a prelungit interimatul.

Fostul subprefect și comisar șef al Gărzii Financiare a fost numit pe 21 martie 2024, pentru trei luni, iar la expirarea acestei perioade i-a fost acordat un nou mandat, pentru aceeași perioadă.

Corneliu Mihai: „Aceasta a fost înțelegerea”

Pe 28 iunie, Corneliu Mihai și-a depus însă demisia, explicând că starea de sănătate îi este afectată de îndatoririle de la serviciu.

„Aceasta a fost înțelegerea, am spus din start că trei luni pot sta în această funcție fiindcă starea de sănătate nu îmi permite. Acum sunt în concediu medical”.

Depusă vinerea trecută, demisia intră efectiv în vigoare pe 8 iulie, dată până la care Consiliul Județean trebuie să găsească un alt manager interimar întrucât la concursul organizat pentru ocuparea postului nu s-a prezentat o persoană care să îndeplinească toate condițiile.

Funcția din care pleacă toți managerii

După concediul medical, Corneliu Mihai se va întoarce la Unitatea de Asistență Medico – Socială „Dr.Elena Popovici” din Flămânzi,.

Economist de profesie, a mai condus Spitalul Mavromati în perioada 2014 – 2018.Ulterior, a fost director al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” și director al Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Spiridon”, ambele din Iași.

Funcția de director la ”Mavromati” a devenit una blestemată. În numai un an, de aici și-au dat demisia Doina Caba și Angel Călin, iar Monica Adăscăliței nu a mai putut să ocupe postul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *