Prima pagină » National » Managerul de la Victor Babeș din Capitală, anunțul momentului. Ce s-ar întâmpla după 15 decembrie în România

Managerul de la Victor Babeș din Capitală, anunțul momentului. Ce s-ar întâmpla după 15 decembrie în România

26 nov. 2020, 12:39,
în National

Managerul Spitalului Victor Babeș din Capitală, Emilian Imbri, aruncă informația bombă a momentului. Medicul a anunțat ce ar urma să se întâmple după data de 15 decembrie în România.

Doctorul Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală, este de părere că vor fi multe decese pe parcursul lunii decembrie din cauza Covid, având în vedere raportul la rata de mortalitate asociată acestei cauze.

Managerul de la Victor Babeș, ce s-ar întâmpla după 15 decembrie în România

Însă previziunile făcute de doctor lasă și o urmă de speranță de mai bine. Managerul de la Victor Babeș susține că după jumătatea lunii decembrie, numărul infectărilor cu Covid-19 în România va începe să scadă.

Declarația a fost făcută în direct la un post de știri.

“Vor fi decese, dar nu vor fi mulți. Nici acum nu sunt mulți. Doar că ne pare rău pentru că există. Ei nu depășesc rata de mortalitate specifică acestor afecțiuni. Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări. Sunt convins de asta. Eu speram ca în decembrie să mai scadă un pic.”, a explicat Emilian Imbri, la Digi 24.

De asemenea, managerul a atras atenția și asupra cazurilor de gripă sezonieră care vor apărea odată cu luna decembrie.

“ Sigur că în decembrie ne gândim că o să apară și primele cazuri de gripă. Eu sunt mult mai liniștit vis-a-vis de cazurile de gripă sezonieră, sigur virusul va sta locului: câți au apucat vaccinul antigripal s-au vaccinat, vor prinde și seriile următoare și se vor vaccina rapid, plus măștile, plus fereala, plus că au intrat în carantină foarte multe localități și probabil vor mai intra, sigur că și vânzoleala va fi mult mai puțin evidentă și sigur vă spun, o să vedeți, după 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări. Ne dorim asta și ar fi obligatoriu, pentru că foarte greu facem față acum”, a declarat Emilian Imbri, la Digi24.

Declarațiile vin după ce managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta București a declarat că România va avea niște cifre pe mortalitate extrem de mari. “Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, a fost anunțul sumbru făcut de Beatrice Mahler.

Managerul Institutului de la Marius Nasta, avertisment dur
Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București a declarat recent că în acest moment nu se resimte niciun fel de îmbunătățire cu privire la numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Coronavirus în România.

“Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună și, dacă lucrurile continuă în această direcție, și decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, este mesajul sfâșietor al managerului institutului Marius Nasta.

Beatrice Mahler susține că veștile nu sunt prea bune pentru perioada ce urmează, fiind o situație în care nu se mai găsesc soluții.

“E o soluție care parcă ne sufocă de la o zi la alta, e un corset în care parcă am intrat și nu mai găsim soluții”, a mai declarat medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *