Prima pagină » Titlurile zilei » Managerul Alina Belu ar face orice să nu o privească în ochi pe această asistentă. S-a răzbunat pe ea cum nu se poate mai rău, dar găleata cu lături i-a aterizat direct în cap. Spitalul a pierdut 60.000 de euro – FOTO

Managerul Alina Belu ar face orice să nu o privească în ochi pe această asistentă. S-a răzbunat pe ea cum nu se poate mai rău, dar găleata cu lături i-a aterizat direct în cap. Spitalul a pierdut 60.000 de euro – FOTO

19 sept. 2023, 02:00, 13 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

O unitate medicală destinată copiilor care se află în suferință este guvernată de frică și de teroare. Acest lucru se întâmplă de când managerul, bioinginerul Alina Belu, a intrat la conducere. A transformat Spitalul „Sf. Maria” în propria moșie unde-și exercită puterea și se răzbună pe personalul medical așa cum nu se poate mai rău. Cu toate acestea, găleata cu lături i-a aterizat direct în cap. O asistentă medicală a reușit să pună piciorul în prag și să o facă pe Alina Belu să-i plătească suma de 60 de mii de euro

Pe data de 27 octombrie 2021, asistentei medicale Gabriela Ciolpan i-a fost desfăcut contractul de muncă. Nici în prezent nu-și poate explica de ce Alina Belu a ales să o execute. Și-a făcut dreptate și acum nu-și dorește decât liniște și pace. Însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași.

Găleata cu lături i-a aterizat direct în cap, iar consecințele cutremură un spital întreg

 poză cu Alina Belu, managerul spitalului „Sf. Maria” din Iași

Gabriela Ciolpan este unul dintre oamenii care au înfruntat-o până la capăt și i-a învins pe Alina Belu și pe sistemul corupt care o protejează

Gabriela Ciolpan lucra la Spitalul de Copii încă din 1995 și era angajată ca asistent medical în Clinica Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Aceasta afirmă faptul că de-a lungul carierei sale nu s-a confruntat cu astfel de situații și că a rămas șocată atunci când a auzit care sunt motivele pe care Alina Belu le invocă pentru a o acuza. Printre acestea se numără insultarea și amenințarea colegilor, crearea unui climat de muncă stresant, abuzul în serviciu, zădărnicirea combaterii epidemiei, fapte care nu prevedeau asemenea sancțiuni, conform regulamentului intern.

Alina Belu a hotărât să execute cu sânge rece o asistentă medicală care își făcea treaba. Gabriela Ciolpan era și responsabil de implementarea Strategiei Naționale Anticorupție la nivelul unității medicale. A participat la întocmirea dosarului de acreditare al Spitalului „Sf. Maria”.

Se pare că acesta este primul lucru pe care managerul terorist l-a făcut imediat cum a intrat la conducere, nu a acceptat ca cineva să-i spună verde în față despre neregulile și comportamentul pe care-l are față de angajați. Alina Belu nu suportă ca un subaltern să-și spună punctul de vedere vizavi de o anumită situație, deoarece consideră că este singura care decide.

„Am primit banii joi (n.r. – 14 septembrie), 60.000 de euro și atunci au fost deblocate și conturile pentru ca angajații să-și poată lua salariile. Eu nu am avut nimic personal cu managerul Alina Belu, nu știu care este cauza atitudinii dumneaei față de mine. Eu las timpul să le rezolve pe toate, nu am purtat și nu port pică. Pur și simplu nu am înțeles atitudinea ei. Cum de a putut ea să execute un om, să-i încropești o faptă pe care el, de fapt, nu a comis-o într-un mod atât de mișelește.

Nu pot să dau detalii de acest tip. Nu am acționat din răzbunare, eu mi-am cerut dreptul, prin acțiunea în instanță s-a demonstrat abuzul la care am fost supusă. În toată carierea mea nu am avut nicio abatere și nu am fost chemată niciodată în nicio comisie de disciplină, pot spune că de-a lungul carierei am putut să dau anumite sfaturi în legătură în ceea ce privește managementul calității, s-au luat mai mult sau mai puțin în considerare, dar nu au mai fost necesare, pentru că a trebuit să fiu eliminată, dar nu am înțeles care a fost cauza. Urmează să mi se demonstreze că au fost virate inclusiv dările pentru stat.

Eu dreptatea mi-am făcut-o, de acum să fie liniște și pace pentru toată lumea”, declară fosta asistentă medicală, Gabriela Ciolpan.

Gaură colosală în bugetul Spitalului „Sf. Maria” din Iași

 poză cu Alina Belu, managerul spitalului „Sf. Maria” din Iași

Managerul mincinos a fost plătit cu aceeași monedă. A inventat situații care să o acuze pe asistenta Gabriela Ciolpan, și nu numai

Gabriela Ciolpan este unul dintre oamenii care au înfruntat-o până la capăt și au învins-o pe Alina Belu, dar și sistemul corupt care o protejează. Managerul mincinos a fost plătit cu aceeași monedă. A inventat situații care să o acuze pe asistenta Gabriela Ciolpan, și nu numai. Un alt medic de la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, al cărui nume îl vom proteja deocamdată, a dat notă explicativă managerului pentru că a îndrăznit să vorbească cu presa despre o afecțiune. Mai mult, Alina Belu i-a cerut să scrie că tot ce a declarat sunt minciuni, ceea ce a stârnit revolta medicului respectiv.

În prezent, Alina Belu se ghidează după același scenariu, chiar dacă găleata cu lături i-a aterizat direct în cap. Personalul este obligat să raporteze, în scris, orice acțiune negativă a colegilor. Acestea se transmit direct managerului. Însă Alina Belu nu redirecționează aceste documente către departamente abilitate să le analizeze, ci le bagă în dulapul său, le păstrează pentru a le folosi când consideră că este cazul, adică atunci când cineva intră în conflict cu ea.

Comentarii
  • Șeful CA sa ii impute banii dnei BeluGa daca nu sa ii dea el. Curtea de conturi trebuie sa transeze situația și sa depună imputarea banilor celor vinovați .

  • POATE PLATI SI ASISTENTA SEFA ATI codrina PENTRU CA TOTUL S-A PETRECUT CU COMPLICITATEA DOMNIEI SALE DEOARECE II ERA FRICA SA NU PIARDA SCAUNUL OFERIT CADOU DE PRIETENA SA ALINA.

  • Medic de garda

    Da, toată gasca ăstora care au făcut abuzuri in funcție trebuie pusă la plata, nu statul roman trebuie sa suporte aceste cheltuieli incredibile. Atât manageria cât si președintele CA dar si cei care au făcut comisii pentru a se răzbuna si ași creea potecuța sa poată ei fi promovați trebuie puși de curtea de conturi la plata. Oamenii ăștia fac astfel de abuzuri deoarece li se spune ca nu răspund patrimonial, ca nu li se poate întâmpla nimic ca el președintele CA rezolva di fașă toate eventualele dosare . Acum sa plătească acești indivizi care cred ca sunt pe moșia lor.

  • Eu nu știu de ce dar cred că asistența e vinovată ,nu lucrez in sistem nu am copii și nici măcar nepoți dar am avut ocazia sa ajung de doua ori in spitalul acesta și am văzut și auzit asistentele care fac legea în spital .rușine!

  • Registrator fost coleg cu Alinuta

    De ce o promovați o asemenea nulitate? Tot spitalul știe cum a ajuns sa fie angajata ca registrator în spital ( cu lucrarea făcută de acasă), cum a făcut facultatea de bioinginer ( fugind din când în când de la serviciu de pe secția ATI unde figurai ca registrator). Alinuta noi știm cum ai făcut tu asa zisa facultate. Sa nu uiți toată viata de dr. Pa…

  • Proasta,se vede dupa moaca rea si acra

  • Daunele trebuie platite din buzunarele celor care au greșit.
    Nu statul român,nu spitalul.
    Cei care au luat decizia ilegală trebuie să plătească.

  • Nu sunt din domeniu, dar din curiozitate am dat o căutare cu numele doamnei asistentei despre care se vorbește. Nu cunosc profesionalismul doamnei, dar este ciudat faptul că o asistenta care lucrează pe o secție de ATI și are o anume vechime de câțiva ani, când da un concurs pe aceeași secție la un alt spital sa ia un punctaj de puțin peste 30, adică pe ultimul loc.

  • Piluta oparita nu pateste nimic,nimeni nu-i va imputa nimic. Toate vor trece si aceasta oparta isi va face veacul pe unde vrea muschii ei.Prietenii stiu de ce. Nu este nici prima si nici ultima.

  • Eu cred că doamna asistenta avea punctaj mai mare la acel examen, nu 30 de puncte, avea ani lucrați în ATI, nu era debutantă,dar mă rog. Felicitări, doamna asistenta dacă ați castigat dreptul dumneavoastră.

  • Adevăratul motiv al conflictului este medicul chelios și tuciuriu de la ATI, care i-o trăgea Alinei doar că să îl scoată basma curată din porcăriile pe care le facea din cauza slabei pregătiri profesionale: pacienți morți pe masa, saturați, neglijați pt că don doctor anestezist era la o țigară pe hol, in timpul operației. Aluniței i s-au părut că cheliosul se uită după asistenta și a declanșat jihadul. Acum, amble se fac că nu știu de la ce a plecat totul. Iar cheliosul a început să se creadă macho, că se bat femeile de la el.
    Revin cu amănunte.

  • Pana sa o priveasca in ochi, o va privi in ochiul maro. Pentru ca asistenta aia ii intoarce fundul. Merita.

  • Anonim așteptăm amănunte!

    Alinuța asta are căutare nu gluma!la câți se vehiculează …pare gangbang…are și soț ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024