Prima pagină » Sport » Man și Coman, doriți de o fostă câștigătoare a Cupei UEFA! Ofertă concretă pentru vedetele lui Gigi Becali
Man și Coman, doriți de o fostă câștigătoare a Cupei UEFA! Ofertă concretă pentru vedetele lui Gigi Becali

Man și Coman, doriți de o fostă câștigătoare a Cupei UEFA! Ofertă concretă pentru vedetele lui Gigi Becali

24 aug. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

TSKA Moscova a făcut o ofertă clară pentru Dennis Man și Florinel Coman. Clubul din Rusia i-a propus lui Gigi Becali 12 milioane de euro pentru a-i transfera la pachet pe cei doi tineri fotbaliști ai roș-albaștrilor.
TSKA este a doua formație din Rusia care se interesează de serviciile jucătorilor de la FCSB. În urmă cu o lună, presa anunța că Lokomotiv Moscova este pe urmele lui Dennis Man, dar tratativele pentru un eventual transfer al românului lângă Krychowiak sau Joao Mario au eșuat.

Fostă câștigătoare a Cupei UEFA în 2005, când competiția nu-și schimbase încă numele în Europa League, TSKA a pus ochii pe „perlele” FCSB-ului și a pus la bătaie 12 milioane de euro, plus bonusuri, pentru Man și Coman. Ocupanta locului 4 în prima ligă din Rusia în stagiunea precedentă va juca direct în grupele Europa League, spre deosebire de formația lui Toni Petrea, care trebuie să treacă 4 tururi preliminare.

Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro doar pentru Dennis Man

Suma pe care rușii i-au propus-o lui Gigi Becali pentru cuplul Man – Coman, 12 milioane de euro, este mult mai mică decât finanțatorul echipei roș-albastre și-ar dori. Latifundiarul din Pipera le-a cerut 15 milioane de euro celor de la Norwich, doar în schimbul lui Dennis Man.
Becali ar dori să-i vândă pe cei doi talentați fotbaliști în campionatele tari din vestul Europei, dar până în acest moment, oferta de la TSKA este singura propunere concretă pentru Man și Florinel Coman. Fotbalistul arădean de 21 de ani a debutat cu gol în noul sezon. Dennis Man a înscris în partida câștigată de FCSB în fața Astrei, scor 3-0, în prima etapă a Ligii 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *