Prima pagină » Local » Mama sa a murit în urmă cu trei luni la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași! De atunci, Elisabeta Ciorap luptă să i se facă dreptate: „Mai ai de omorât oameni, criminalule!?” – FOTO

Mama sa a murit în urmă cu trei luni la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași! De atunci, Elisabeta Ciorap luptă să i se facă dreptate: „Mai ai de omorât oameni, criminalule!?” – FOTO

04 oct. 2023, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Elisabeta Ciorap și-a pierdut mama, pe Maria Ciorap, în urmă cu circa trei luni, în data de 21 iunie 2023. De atunci, femeia luptă să i se facă dreptate, vrând ca atât cadrele medicale responsabile, cât și Daniel Timofte, controversatul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, să plătească

Femeia în vârstă de 87 de ani a început să se simtă rău în data de 21 iunie 2023, în jurul orei 14.00 a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” Iași, iar câteva ore mai târziu a încetat din viață. Conform Certificatului Medical Constatator al Decesului, femeia a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii acute și a unui infarct miocardic. Cu toate acestea, Elisabeta Ciorap crede că mama sa ar fi avut șanse să supraviețuiască, dacă ar fi fost îngrijită corespunzător.

Elisabeta Ciorap: „Ei se grăbeau să scape cât mai repede, o și vedeau îngropată rapid”

o imagine cu Elisabeta Ciorap

Deși mama sa a încetat din viață în urmă cu circa trei luni, Elisabeta Ciorap nu înțelege însă de ce femeia a fost deconectată de la aparate fără acordul său

Deși mama sa a încetat din viață în urmă cu circa trei luni, Elisabeta Ciorap nu înțelege însă de ce femeia a fost deconectată de la aparate fără acordul său. Ieșeanca susține că a lipsit de lângă mama sa doar câteva zeci de minute, în acest timp mergând să scoată niște bani de la bancomat, moment în care a fost sunată și anunțată că a murit. Femeia crede că medicii nu și-au dat interesul să-i salveze mama, considerând că oricum era o persoană în vârstă.

„La noi, în România, e o mentalitate foarte învechită, de la 50 de ani în sus, gata, ești bătrân. În alte țări, la 93 de ani, la 95, oamenii conduc mașini, merg la bancă să verifice ce bani au cont. Dacă vedeați reacția medicului, când am revenit la spital și am văzut-o pe mama mea deconectată de la aparate, avea o satisfacție pe față, gen: «Ți-am rezolvat-o și pe mă-ta».

Când i-am zis că mi-au omorât-o și i-am spus că vreau necropsie s-a schimbat la față, se citea pe chipul ei că se teme, mi-a și spus că durează până e gata necropsia, că trebuie să vină poliția, de parcă eu mă grăbeam s-o îngrop. Ei se grăbeau să scape cât mai repede, o și vedeau îngropată rapid, așa cum probabil sunt obișnuiți, ca nimeni să nu se mai complice să afle adevărul”, a mărturisit Elisabeta Ciorap.

Elisabeta Ciorap luptă să i se facă dreptate mamei sale

o imagine cu Maria Ciorap

Femeia în vârstă de 87 de ani  a început să se simtă rău în data de 21 iunie 2023, în jurul orei 14.00, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” Iași

Elisabeta Ciorap consideră că nu doar cadrele medicale sunt responsabile pentru moartea mamei sale, ci și controversatul manager Daniel Timofte. Femeia a depus și o plângere la Colegiul Medicilor Iași, iar ca urmare a sesizării urmează ca în data de 10 octombrie 2023, la ora 14.00, să participe la ședința Comisiei de Jurisdicție Profesională, care va avea loc la sediul Colegiului Medicilor Iași.

„Mai ai de omorât oameni, criminalule!? Mi-ai omorât mama cu cadrele medicale în data de 21 iunie 2023. Ce fel de manager este, probabil este mână în mână cu serviciile funerare și ia cotă parte la o persoană decedată. Vă dați seama câți oameni au neglijat și au omorât așa cum au omorât-o pe mama mea?! Nu e singurul caz. Are și el o vină, că nu asigură medicamente pentru bolnavi, plus cadrele medicale care nu-și fac treaba… Omoară oameni cu zile”, a declarat Elisabeta Ciorap.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu controversatul manager Daniel Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, pentru a-i cere un punct de vedere legat de acuzele pe care i le aduce Elisabeta Ciorap, care se luptă să i se facă dreptate, dar chirurgul nu a răspuns nici apelurilor, nici mesajelor.

Comentarii
  • Agent ziua, capra noaptea

    Nu prea mai are cine sa ii rupa ciorapii noaptea la clapauga, si a zis ca face rost de bani altfel!?

  • Lizuca Soseta

    Ia uite doamna la varsta ei cum tine degetele ca sa arate ca in alte tari ar fi condus trotineta, precum bine zice fiica atotcunoscatoare.
    Pai are dreptate.
    In alte tari (de soare pline) pe aia cu infarct ii duce la cofetarie, la solar si la pescuit, numai la noi, in Romania, ii aduce la spital.
    In alte tari spitalele sunt pentru desprafuit sandale, pentru cusut gaica la basca sau pentru spalat sticle goale. Numai la noi in Romania iti omoara omul cu infarct, asa, de-al naibii, sa nu mai poata conduce trotineta pana la 97 de ani.
    Bravo doamna Cizma, le-ai zis-o. Acu’ asteapta banii ca sigur ti-i da Timofte. De la bancomat.

  • Rușine pr asemenea comentarii ,medici incompetenții ,numai după bani și etc ! O țară de incompetenți și prosti !!!!! Lumea nu umbla după banii ci după dreptate inculților sa numai moara atâta lume

  • Asa este doamnă… multumesc pentru sustinere… doamne ajută 🙏 🙏 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *