Prima pagină » Cancan » Mama Roxanei Dobre a întors toate privirile la nunta fiicei. Femeia părea sora miresei

Mama Roxanei Dobre a întors toate privirile la nunta fiicei. Femeia părea sora miresei

02 iun. 2022, 14:34,
BZI.ro, în Cancan

Mama Roxanei Dobre nu a putut să lipsească de la nunta fiicei sale, însă chiar dacă a fost foarte emoționată ea a reușit să întoarcă privirile nuntașilor. Posesoare a unei siluete de vis, femeia putea fi lesne confundată cu sora miresei, nicidecum cu mama ei. Reamintim că Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele pe 1 iunie, pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea s-a desfășurat într-un club exclusivist din stațiune.

Miercuri, 1 iunie, a fost o zi importantă în familia lui Florin Salam! Manelistul s-a căsătorit cu Roxana Dobre. Sute de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, iar petrecerea a avut loc într-un loc de-a dreptul spectaculos în Mamaia! Mama Roxanei Dobrei şi-a făcut apariţia la petrecere şi a impresionat nuntaşii!

Mama Roxanei Dobre a întors toate privirile la nunta fiicei

Inițial, Roxana Dobre și Florin Salam spuneau că vor o nuntă restrânsă. Cum însă socoteală de acasă nu se potrivește cu cea din târg, sute de persoane și-au făcut apariția la eveniment. Astfel, multe dintre vedetele din România au participat la evenimentul momentului.

Soacra mică, vizibil emoționată, a fost toată ziua în preajma fiicei sale. Mama Roxanei Dobre s-a schimbat în ținuta de seară, o rochie fuchsia, lungă și mulată. Femeia părea mai degrabă sora miresei și nicidecum mama acesteia. Și aceasta deoarece este posesoarea unei siluete de invidiat și arată exemplar. Chiar dacă se grăbea să ajungă la eveniment, că doar o dată-n viață se căsătorește Roxana Dobre cu Florin Salam, mama ei s-a oprit în fața localului pentru câteva declarații.

„Casă de piatră și să îmbătrânească împreună. Da, (n.r.- a avut emoții) ca orice părinte. Când a fost să fie de la Dumnezeu, atunci a fost. Ca orice mamă, ne-am sfătuit, ea știe să își aleagă, cu certitudine, tot ce-i mai frumos”, a spus mama Roxanei Dobre.

Ce le-a urat mirilor fiica cea mare a lui Florin Salam

Fiica cea mare a manelistului, Betty Vișănescu, a mărturisit că le dorește tot binele din lume și să fie cei mai fericiți.

„Tot binele din lume! Să fie cei mai fericiți, iubiți, însă sunt deja, de toată lumea, dar mai ales de familie”, a declarat Betty Vișănescu.

Fiica lui Florin Salam a ales să poarte o rochie albă cu detalii, care să-i scoată în evidență frumusețea aparte, dar și trupul de invidiat, iar toată ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *