Prima pagină » Cultural » Mama Ronei Hartner, răpusa de durere lângă sicriul fiicei sale. Toată lumea a încercat să o consoleze, însă a fost în zadar

Mama Ronei Hartner, răpusa de durere lângă sicriul fiicei sale. Toată lumea a încercat să o consoleze, însă a fost în zadar

01 dec. 2023, 10:05,
în Cultural

Mama Ronei Hartner se confruntă cu cea mai dificilă perioadă din viața ei, deoarece va trebui să-și conducă fiica pe ultimul drum.

Rona Hartner a pierdut lupta cu o boală gravă și a încetat din viață pe 23 noiembrie, într-un spital din Franța. Trupul neînsuflețit al artistei a fost adus acasă miercuri și a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. În ziua de vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, va avea loc înmormântarea artistei, unde vor fi prezenți membrii familii, prieteni, colegi și fani, iar ea va fi înmormântată alături de cei dragi din familia sa, inclusiv tatăl, bunicii și străbunicii.

Pe durata întregului timp, toți cei care care au iubit-o și au dorit să-și ia rămas bun de la actriță s-au adunat la priveghi. O mulțime de oameni i-au adus flori Ronei Hartner și au aprins o lumânare lângă sicriul plin de fotografii cu artista, însoțit de două coroane din partea familiei.

Mama Ronei Hartner, răpusa de durere lângă sicriul fiicei sale

Rinda și Reon, sora și fratele Ronei, au adus actriței o coroană cu flori albe, în timp ce mama sa și o altă soră au depus o coroană cu flori roșii, conform informațiilor furnizate Viva. Este un moment extrem de emoționant pentru mama sa care i-a dat viața actriței, fiind nevoită să-și conducă fiica pe ultimul său drum. Familia încearcă să ofere cât mai multe sfaturi femeii pentru a o alina în suferința sa, însă durerea de mamă pe care o trăiește în aceste momente dificile este imensă.

Cu câțiva ani în urmă, Rona Hartner a primit diagnosticul de cancer la colon și la ficat. Boala a revenit de trei ori, dar ultima dată s-a răspândit și în zona creierului.

Ceremonia de înmormântare a Ronei Hartner va avea loc astazi, începând cu ora 12:00.

Rona Hartner, înmormântată în rochie albă

Rona Hartner a părăsit această lume cu zâmbetul pe buze și și-a dorit să fie îngropată într-o rochie albă.

„Știu ce am de făcut. Îmi spuse deja din august. La începutul bolii, când i-au spus, a fost cu fata la notar, a făcut testamentul. Executorul o să fie fratele meu. El o să se ocupe de succesiune, de toate hârtiile. Știa Rona că mie nu îmi place să mă ocup de hârtii. Nu am prea multă răbdare, pentru astea, dar mi-a dat să mă ocup de tot pentru ea, ca totul să fie bine. Mi-a zis ce firmă de aici să contactez, firma din Franța.

Mi-a zis să fac toate aranjamentele: «Am încredere în tine Rindel, că știu că nu o să mă lași să fie urâtă (n.r. – înmormântarea)», așa mi-a zis”, a povestit cu lacrimi în ochi sora Ronei Hartner.

Mama Ronei Hartner a fost surprinsă în ipostaze mai mult decât emoţionante lângă sicriul regretatei artiste care va fi înmormântată astăzi. Dumnezu să o ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *