Prima pagină » Cancan » Mama Monicăi Columbeanu a murit într-un pelerinaj. Ce spun surorile Gabor despre femeia care le-a dat viață 

Mama Monicăi Columbeanu a murit într-un pelerinaj. Ce spun surorile Gabor despre femeia care le-a dat viață 

29 nov. 2021, 10:01,
în Cancan

Veronica Bulai, mama Monicăi Columbeanu, a murit într-un pelerinaj. Moartea fulgerătoare a acesteia în urma unui accident surprinzător a provocat controverse în spațiul public. Femeia și-a pierdut viața după ce o bucată dintr-o stâncă s-a desprins și a căzut peste ea. Din spusele călugărilor de la Mănăstirea Frăsinei, femeile nu au voie în acea zonă, existând un blestem pentru cele care nu respectă regula sacră. Iată ce spun surorile Gabor despre femeia care le-a dat viață.

Mama Monicăi Columbeanu, sfârșit tragic la mănăstire

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a ajuns în atenția publicului după ce fiicele ei și-au câștigat celebritatea în lumea mondenă. Cu toate acestea, femeia a fost mereu discretă și extrem de rezervată în aparițiile tv. Aceasta a dorit să rămână modestă, chiar dacă Monica și Ramona Gabor se bucurau de notorietate.

Căsnicia Monicăi cu Irinel Columbeanu avea să o propulseze pe tânăra din Bacău în atenția publicului. Diferența de vârstă și de statut social dintre cei doi a provocat controverse în lumea mondenă. În pofida criticilor și suspiciunilor celor din jur, Monica și Irinel au format un cuplu timp de câțiva ani.

După divorțul scandalos, fosta doamnă Columbeanu și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist chinez. Relația cu Mr. Pink a fost, de asemenea, controversată, aducându-i fostei doamne de la Izvorani și mai multă celebritate. Originile modeste nu au împiedicat-o pe Monica Columbeanu să devină o femeie de succes și să se remarce în lumea mondenă.

Mama Monicăi Columbeanu și-a pierdut viața pe 22 august 2013 în fata Peșterii Polovraci după ce a fost lovită de o bucată de stâncă. Femeia se afla într-un pelerinaj la Mănăstirea Frăsinei împreună cu un grup numeros de persoane. La 54 de ani, moartea femeii a provocat suferință surorilor Gabor, care au fost șocate la aflarea veștii.

Din spusele călugărilor și preoților, Veronica Bulai ar fi încălcat o lege nescrisă. Aceasta a urcat la mănăstirea călugărilor cu toate că femeile nu au voie în zonă. Mai mult, ar exista un blestem pentru cele care nu respectă regula. Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei a vorbit despre blestemul Sfântului Calinic, dar și despre faptul că a avertizat-o pe mama Monicăi Columbeanu să nu urce în acea zonă interzisă femeilor.

„Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfântului Calinic, cel care a ctitorit mănăstirea. Au fost mai multe care au încălcat regula asta și n-a fost bine. (…)

Noi nu prea ne uităm la televizor pe aici. Dar a fost o femeie din grup, care a urcat pe deal. Era brunetă și mai corpolentă. Știu doar că nu mai avea bărbat. Am strigat după ea când a urcat dealul. Nu știu de ce a făcut-o. Chiar a murit? Nu-mi vine să cred.”, a declarat atunci călugărul care a văzut-o în zonă pe Veronica Bulai.

Ce relație au avut surorile Gabor cu femeia care le-a dat viață

Monica și Ramona Gabor se bucură în prezent de celebritate și de o viață de lux. Fosta doamnă Columbeanu este căsătorită cu afaceristul chinez Mr. Pink și se pare că își asumă cu mândrie rolul de soție. Mai mult, Monica Columbeanu a făcut și compromisuri de dragul partenerului ei de viață.

La rândul ei, Ramona Gabor are succes în Dubai, deține mai multe afaceri și trăiește o poveste de dragoste împreună cu un om de afaceri misterios. 

Puțini sunt cei care știu că surorile Gabor au avut o relație apropiată cu mama lor, Veronica Bulai. Femeia le-a susținut pe cele două vedete, însă nu și-a dorit să fie în atenția publicului. Mama Monicăi Columbeanu a fost extrem de rezervată în declarații, făcându-și apariția la tv de puține ori.

Moartea fulgerătoare a femeii a provocat suferință Monicăi și Ramonei Gabor, acestea făcând declarații emoționante după dispariția celei care le-a dat viață.

„Frumoasa mea mămică – sufletul meu. Am rămas noi trei sânge din sângele tău, parte din tine pentru totdeauna. Te iubesc nespus, o să mă rog pentru tine în fiecare zi așa cum te-ai rugat pentru noi toată viață ta.”, a scris Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Monica Columbeanu a postat, de asemenea, un mesaj dureros după moartea mamei sale.

„La revedere, mami! Îți doresc să fii fericită în noua ta călătorie așa cum erai cu noi în fiecare zi. Aș da orice să știu că nu ți-e teamă! Să ai parte de un drum spre cer presărat cu lumina dumnezeiască! Te iubesc mult, vei rămâne în inima mea pentru totdeauna, viață după viață”, a fost mesajul fostei doamne de la Izvorani.

Mama Monicăi Columbeanu a murit într-un tragic accident. Veronica Bulai se afla într-un pelerinaj atunci când și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o bucată de stâncă. Moartea fulgerătoare a femeii a provocat multă suferință surorilor Gabor, care aveau o relație apropiată cu mama lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *