Prima pagină » National » Mama Mariei Diana a spus cine era băiatul care o însoțea pe fiica sa. Cum au ajuns pe acel traseu, de fapt

Mama Mariei Diana a spus cine era băiatul care o însoțea pe fiica sa. Cum au ajuns pe acel traseu, de fapt

12 iul. 2024, 11:24,
în National

Mama Mariei Diana, tânăra de 19 ani care a sfârșit tragic pe traseul montan Jepii Mici după ce a fost atacată de urs, este îngenuncheată de durere.

La doar câteva zile după tragedie, mama ei a vorbit cu lacrimi în ochi despre ce s-a întâmplat. Femeia a povestit despre ultimele zile ale fiicei sale și despre planurile pe care le avea aceasta după ce a promovat examenul de bacalaureat.

Marina Diana și-a găsit sfârșitul la doar 19 ani în Munții Bucegi, pe traseul montan Jepii Mici. Fata a fost atacată de un urs care a sărit din copaci și a prins-o de picior. Într-o încercare disperată de a se salva, tânăra a căzut într-o râpă adâncă de 120 de metri. Imaginile de coșmar au avut loc sub ochii prietenului ei, băiatul cu care Diana se afla în vacanță.

Ce planuri avea Maria Diana după ce a susținut Bacalaureatul

La doar câteva zile de la tragedie, mama Mariei Diana Cazacu a vorbit cu ochii în lacrimi despre ce s-a întâmplat pe traseul montan din Bucegi. Femeia a povestit despre planurile de viitor ale fiicei sale după ce a promovat examenul de Bacalaureat.

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat BAC-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu”, a dezvăluit mama tinerei de 19 ani.

Femeia a precizat că ultima discuție pe care a avut-o cu fiica sa a avut loc în jurul orei 10:45.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

Mama Mariei Diana a spus cine era băiatul care o însoțea pe fiica sa

În plus, mama a încercat să îi atragă atenția tinerei de 19 ani despre pericolele din munți, dar ea a refuzat să asculte. Se pare că Diana era hotărâtă să meargă pe traseul montan și nici măcar îngrijorările mamei sale nu au putut să o facă să renunțe.

„I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte?’ Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic”, a continuat mama Dianei.

De asemenea, femeia a dorit să explice clar cine era băiatul alături de care Diana se afla în vacanță în momentul tragediei. Se pare că cei doi nu aveau o relație romantică. Băiatul era un prieten apropiat al Dianei.

„Băiatul nu era iubitul ei, era un prieten care poate, în devenire, ar fi fost iubitul ei la un moment dat, nu știu. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am vorbit cu nimeni, nu m-am uitat la nimic. Nu am putut”, a dezvăluit mama Dianei, îngenuncheată de durere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *