Prima pagină » Actualitate » Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu maşina într-un grup la 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore
Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu maşina într-un grup la 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu maşina într-un grup la 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore

14 sept. 2023, 19:40,
BZI.ro, în Actualitate

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu maşina într-un grup la 2 Mai şi a ucis 2 persoane, a fost reţinută pentru 24 de ore, iar tatăl băiatului ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, afirmă surse apropiate anchetei.

Vlad Pascu şi părinţii săi au fost audiaţi joi la sediul DIICOT.

Joi dimineaţă, în Bucureşti s-au desfăşurat 11 percheziţii vizând tineri din familii înstărite, apropiaţi ai tânărului, care au vândut şi consumat droguri în Capitală şi pe litoral.

Vlad Pascu a fost adus încătuşat de la Constanţa, unde se afla în arest

Acţiunile sunt derulate în două cauze penale în care sunt cercetate infracţiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, acestea vizând-o pe mama lui Vlad Pascu.

Vlad Pascu a fost adus încătuşat de la Constanţa, unde se afla în arest în urma accidentului, decşarând la sosire că îi pare rău şi timpul nu mai poate fi dat înapoi.

Tatăl lui Vlad Pascu, ieșire nervoasă de la DIICOT: A accelerat şi a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Mihai Pascu, tatăl şoferului drogat, a fost găsit într-unul din apartamentele din Sectorul 1 al Capitalei, pe care familia Pascu le deține. Acesta a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap.

Tot la fel a şi plecat de la audieri, moment în care a avut o ieșire nervoasă. Mai exact, tatăl lui Vlad Pascu a ieșit alergând din sediul DIICOT, s-a îndreptat către motocicleta sa cu casca pe cap şi înconjurat de jurnaliştii care îi adresau întrebări, Mihai Pascu a încercat să plece accelerând motocicleta şi intrând în grupul din faţa lui.

Cel puţin două persoane, cameramani, au fost atinse de motocicletă, însă din fericire nimeni nu a fost rănit atât de grav încât să aibă nevoie de transport la o unitate medicală sau de alte îngrijiri medicale.

Între timp, mama lui Vlad Pascu se află în continuare la sediul DIICOT, fiind suspectată că ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martorii în cauza în care este vizat fiul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *