Prima pagină » Cancan » Mama lui Viorel tună şi fulgeră. Declarațiile soacrei despre acuzațiile de avort aduse de soți

Mama lui Viorel tună şi fulgeră. Declarațiile soacrei despre acuzațiile de avort aduse de soți

04 nov. 2020, 11:54,
în Cancan

Mama lui Viorel tună și fulgeră la adresa celer doi soți din Blăgești. Aceasta a venit la București unde a făcut declarații incendiare la adresa soților Stegaru.

Doamna Ilinca, infirma acuzațiile Vulpiței și susține că nu i-a zis niciodată Veronicăi Stegaru să facă avort.

Mama lui Viorel tună şi fulgeră. Cum a răspuns soacra la acuzațiile de avort aduse de soți

Este din nou scandal în familia Stegaru. Mama lui Viorel tună şi fulgeră și își face praf fiul cât și nora.

Ieri, doamna Ilina a luat o decizie neaşteptată: a venit la Bucureşti.

Cei doi au decis să fugă de acasă motivând că nu erau condițîi de tăit la părinți, acasă. Soțîi au decis să fugă pe furiș și să vină direct în Capitală cu microbuzul. Veronica şi Viorel s-au întors la Bucureşti joi, 29.10.2020. Ei au fugit de acasă.

Veronica s-a întors doar cu două haine, restul lucrurilor au rămas în casa socrilor ei. Motivul plecării lor pare să fi fost neînțelegerile dintre soţi cu părinţîi lui Viorel. Acum vor să-şi facă un viitor în Bucureşti. Vor să-şi aducă şi prima fată la Bucureşti.

Vulpița se pare că nu a mai putut să accepte tratamentul socrilor ei care o puneau să muncească din greu și nu o tratau cum se cuvine. Din spusele ei, trăia o viață de calvar pentru o proaspătă graviduță. Mai mult, doamna Ilinca, soacra să, i-ar fi propus să facă avort și o bănuiește că sarcina ar fi făcută cu altcineva.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel infirmă acuzațiile aduse de către cei doi soți și susține că nu i-a propus Veronicăi să facă avort. Vecina care venise în curte, la apă, ar fi adus vorba și doar atunci s-a purtat o discuție înțiată de către aceasta.

Mama lui Viorel vrea că sarcina să fie dusă la bun sârșit și cei doi să își găsească de muncă că să-și crească și fata cea mare, pe Măria, care mereu a fost lăsată în spate de către tinerii soți Stegru.

Vecinii din Blăgești susțin că cei doi soți au plecat la București pentru că fug de munca

Unii dintre vecinii lor din Blăgești susțîn că, de fapt, nu au plecat din cauza socrilor, ci au fugit de muncă. Mai mult, părințîi lui Viorel Stegaru au văzut înregistrarea cu Vulpița care apare în timp ce face sex cu un bărbat și vorbesc despre următoarele partide fierbinți.

“Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate”, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, relatează publicația vremeanoua.ro.

Un alt sătean din localitatea Blăgești, județul Vaslui, a avut și el cuvinte nu prea bune la adresa soților Stegaru.

“La țară este de muncă. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodată serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (n.r.: tatăl lui Viorel) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea că numai la băieți îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *