Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama lui Theo Rose o pune la punct pe Carmen Harra. Clarvăzătoarea a comentat relația artistei cu Anghel Damian

Mama lui Theo Rose o pune la punct pe Carmen Harra. Clarvăzătoarea a comentat relația artistei cu Anghel Damian

01 dec. 2022, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Mama lui Theo Rose își apără fiica după ultimele declarații ale lui Carmen Harra. Clarvăzătoarea a anunțat că relația dintre artistă și Anghel Damian nu va rezista prea mult, deoarece este sortită eșecului, fiind comparată inclusiv cu relația Andreei Bălan și a lui George Burcea.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și urmează să devină părinți, Mai multe persoane au discutat relația lor, printre care și Carmen Harra.

Carmen Harra le pune la îndoială relația celor doi

Despre relația lui Theo Rose și Anghel Damian, Carmen Harra a spus că este la fel ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, care a avut un final trist. De asemenea, clarvăzătoarea susține că relația nu o să supraviețuiască, deoarece sunt probleme multe.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație.

Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a declarat carmen Harra la un post de televiziune.

Mama lui Theo Rose a reacționat

Declarațiile făcute de Carmen Harra au ajuns și la urechile mamei lui Theo Rose, motiv pentru care a reacționat și a ținut să îi transmită un mesaj clarvăzătoarei.

La final, a cerut tuturor să nu se mai bage în relația celor doi. Indiferent de cum se înțeleg, își dorește ca nimeni să nu mai discute despre ei.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a spus Nina Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *