Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama lui Stephan Pelger, îndurerată la incinerarea fiului ei. Ce vedete au venit să își ia „adio”

Mama lui Stephan Pelger, îndurerată la incinerarea fiului ei. Ce vedete au venit să își ia „adio”

15 iun. 2023, 13:56,
în Radio

Mama lui Stephan Pelger a venit din Germania pentru a participa la slujba de comemorare, urmată de incinerarea fiului ei. Urna cu cenușă a designerului a fost depusă la capela Cimitirului Evanghelic din București. Aici a avut loc o slujbă religioasă, ocazie cu care rude și prieteni și-au luat „adio” de la cel care a fost Stephan Pelger.

Trupul neînsuflețit al lui Stephan Pelger a fost incinerat joi, 15 iunie, după care urna cu cenușă a fost depusă la capela Cimitirului Evanghelic din București. Așa cum a anunțat familia, acolo are loc o slujbă religioasă evanghelică pentru comemorarea creatorului de modă, după care urna va fi transportată în Germania, lângă Munchen.

Mama lui Stephan Pelger, îndurerată la incinerarea fiului ei

Momente emoționante la capela Cimitirului Evanghelic din București, acolo unde rude și prieteni își iau „adio” de la Stephan Pelger, în cadrul unei slujbe de comemorare. După incinerare, urna cu cenușă a fost depusă la capelă, acolo unde a fost fotografiată și mama regretatului designer. Bătrână, bolnavă și îndurerată, femeia de 80 de ani trăiește cele mai grele clipe din viața ei.

Oana Roman, Ileana Badiu, Rita Mureșan, Tania Budi, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Andreea Raicu se numără printre vedetele care au venit la Capela Luterană, să-i fie alături mamei lui Stephan Pelger, scrie Cancan.ro, care publică și poze de la fața locului. Poți vedea imaginile cu mama lui Stephan Pelger, aici. Femeia de 80 de ani a mers sprijinită de un cadru, este împietrită de durere, dar a avut parte de toată grija și susținerea celor prezenți.

„Încă mă simt bine, dar o să dureze până o să realizez. Încă nu am realizat că Stephan, copilul nostru înfiat… a fost copilul nostru înfiat (…) Noi atunci l-am văzut unde stătea și o săptămână mai târziu l-am avut în casă. Gândiți-vă la asta în Germania, o săptămână durează o înfiere, aici durează doi ani”, a spus mama lui Stephan Pelger.

Stefan Pelger a fost înfiat de la vârsta de un an

Cu părinţii săi, Stephan Pelger avea o legătură foarte strânsă, deși erau plecaţi în Germania din 1998. Tatăl său a decedat în 2019.

„Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este o şansă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei.

N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea”, spunea în urmă cu câțiva ani Stephan Pelger.

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat pe 8 iunie, într-o locuinţă din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese pe Facebook că-i este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *