Prima pagină » Cancan » Mama lui Pepe a recunoscut ce relație are cu nora ei. Cum se împacă, de fapt, cu Yasmine Ody

Mama lui Pepe a recunoscut ce relație are cu nora ei. Cum se împacă, de fapt, cu Yasmine Ody

26 iul. 2024, 12:06,
BZI.ro, în Cancan

Tatiana Pascu, mama lui Pepe, a recunoscut ce relație are cu nora ei, Yasmine Ody, cea care a făcut-o bunică de băiețel. După două mariaje eșuate, artistul și-a găsit liniștea și fericirea alăturid e o superbă brunetă, pe care o cunoaște de când era o copilă. În ceea ce o privește pe mama lui Pepe, aceasta este fericită și împlinită de toți nepoții ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și clădească o carieră de succes și implicit, să adune de partea sa un număr impresionant de fani. Nu numai pe plan profesional a bifat reușită după reușită, ci și pe plan personal. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody, iar la începutul lunii iunie au făcut cununia religioasă.

Mama lui Pepe a recunoscut ce relație are cu nora ei

Yasmine Ody și Pepe formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. După două mariaje eșuate, artistul și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea alături de cea care i-a devenit și soție înainte de nașterea lui Pepe Jr. Cei doi traversează una dintre cele mai fericite etape din viața lor și se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

Artistul și soția sa nu își mai încap în piele de bucurie și se pare că acest lucru este văzut și de ceilalți membri ai familiei. Mama lui Pepe a vorbit fără perdea despre cea care i-a furat inima fiului său.

Nu mai încape îndoială faptul că și Tatiana Pascu se bucură nespus pentru fiul său, întrucât și-a găsit jumătatea. Femeia o consideră pe Yasmine o noră extraordinară și se bucură foarte mult pentru faptul că cei doi au o relație sănătoasă, bazată pe mult respect, iubire și încredere.

„Îmi doresc mult să fie fericit, să se bucure de copii, să fie împlinit sufletește, iar Dumnezeu să-i bucure toată viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că și-a găsit jumătatea, că și-a găsit iubirea. Yasmine este o fată extraordinară!”, a mărturisit Tatiana Pascu, mama lui Pepe

Tatiana Pascu își iubeste foarte mult nepoții

Totodată, mama lui Pepe are numai cuvinte de laudă la adresa nepoților săi. Tatiana Pascu se declară o bunică fericită și extrem de împlinită, asta pentru că cei mici îi fac în fiecare zi viața mai colorată. Cu siguranță nu își putea dori ceva mai mult de la viață, întrucât nepoții săi îi aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.

„Am o fată și trei băieți care mi-au dăruit nepoți. Pe nepoatele mele le iubesc de nu mai pot. Pe Maria o iubesc cel mai mult. Ea este prima mea nepoată. Pe Rosa o iubesc și mai mult… iar de mezin ce să spun? Ce să mai spun de Pepe Jr.? Sunt topită după el. Cu toții mă fac fericită”, a mai spus mama lui Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *