Prima pagină » Cancan » Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență! Pentru ce a ajuns la spital

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență! Pentru ce a ajuns la spital

01 mart. 2024, 13:55,
în Cancan

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență după ce suferise o intervenție chirurgicală în urmă cu două săptămâni. Camelia Mitoșeru a chemat salvarea deoarece starea ei de sănătate nu era tocmai bună. Reamintim că, în urmă cu ceva timp, mama lui Mihai Mitoșeru a trecut printr-o complicată operație la cap.

Camelia Mitoșeru a fost una dintre cele mai sexy actrițe din România. În perioada de glorie, a frânt multe inimi, iar talentul său a fost apreciat și peste hotare, în țări ca SUA, Japonia, China și chiar URSS. În prezent, aceasta se luptă cu bolile și bătrânețea, iar acum a ajuns din nou la spital.

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată din nou în spital, stârnind îngrijorare printre fanii prezentatorului TV. Motivul pentru care Camelia Mitoșeru a fost nevoită să apeleze la salvarea de urgență acasă și starea sa de sănătate actuală sunt subiecte de interes pentru mulți. Află toate detaliile despre această situație tensionată și evoluția sănătății actriței în continuare.

După o intervenție chirurgicală complicată în urmă cu două săptămâni, Camelia Mitoșeru, mama cunoscutului prezentator TV, a fost externată cu succes. Cu toate acestea, în ultimele zile starea sa de sănătate s-a înrăutățit, determinându-l pe Mihai Mitoșeru să cheme salvarea de urgență acasă. Potrivit informațiilor furnizate de Antena Stars, actrița a fost dusă imediat la spital din cauza deshidratării și a dificultăților de alimentație. Regimul alimentar strict și tratamentele puternice au avut un impact asupra stării sale generale, determinând necesitatea unei intervenții medicale imediate.

Mihai Mitoșeru a fost alături de mama sa în aceste momente dificile, fiind preocupat de evoluția acesteia și de confortul său. Cu toate acestea, situația continuă să fie una delicată, iar fanii sunt îngrijorați de starea de sănătate a actriței.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a actriței

După externarea din spital, profesorul Vlad Ciurea, medicul care s-a ocupat de Camelia Mitoșeru, a oferit primele declarații despre starea acesteia. Potrivit acestuia, actrița s-a recuperat într-o măsură semnificativă și nu prezintă deficite majore de sănătate. Cu toate acestea, regimul strict de alimentație și necesitatea odihnei sunt aspecte cheie pentru recuperarea completă a acesteia.

„Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură cu doamna Mitoșeru și acordăm tratamentul necesar. Nu are nicio interdicție, dar se recomandă odihnă și repaus”, declara profesorul Vlad Ciurea după externarea Cameliei Mitoșeru.

În ciuda provocărilor cu care se confruntă, Camelia Mitoșeru se simte mai bine și își dorește să se recupereze complet, fiind susținută de familia sa și de fanii care îi urmăresc cu atenție evoluția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`