Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama lui Jador, prinsă cu bani falși. Artistul i-ar fi primit la o cântare, pe dedicații

Mama lui Jador, prinsă cu bani falși. Artistul i-ar fi primit la o cântare, pe dedicații

17 mai 2023, 13:09,
BZI.ro, în Radio

Mama lui Jador are probleme cu legea după ce a fost prinsă cu bani falși, pe care i-ar fi primit de la fiul ei și a vrut să-i schimbe. Manelistul susține că a primit respectivii bani pentru dedicații, la un eveniment la care a cântat. Acum, Jador trebuie să meargă la poliție pentru a da declarații și pentru a se afla astfel prtoveniența banilor.

Jador se numără printre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, atunci când vine vorba despre evenimente, cântărețul se află, fără doar și poate, în topul preferințelor românilor, iar tânărul nu poate niciun moment să-i refuze pe cei ce își doresc să-l vadă cântând.

Mama lui Jador, prinsă cu bani falși

În urmă cu doar câteva zile, Jador a făcut un apel către publicul său, în special pentru cei ce fac dedicații la evenimentele lui, mai precis să nu îi mai dea bani falși, căci din cauza acestui fapt ar putea să se confrunte cu probleme cu legea, ceea ce s-a și întâmplat.

Cântărețul i-a dat o sumă de bani mamei sale, iar aceasta a mers să-i schimbe. Numai că acolo, femeia a avut parte imediat de probleme, căci au intervenit oamenii legii. Aceștia urmează să o „tragă la răspundere” pentru faptul că avea asupra sa bancnote false. De asemenea, tânărul a explicat că, din cauza acestei situații, el va trebui să meargă la poliție cu femeia, pentru a da declarații, pentru a lămuri întreaga situație.

„I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop”, a declarat Jador, în cadrul unei emisiuni TV.

Jador și-a rugat fanii să nu-i mai dea bani falși la dedicații

Atunci când Jador este în atenția publicului, în cadrul evenimentelor pe care le onorează cu prezența, cu toții își doresc să facă dedicații, în schimbul unor sume de bani.

Totuși, recent, tânărul și-a rugat publicul să nu îi mai dea bancnote false, pentru că banii de la evenimente nu ajung doar în buzunarul lui, deoarece el trebuie să-i plătească și pe colegii din formație, dar își ajută și familia, așa că problemele nu vor fi doar pe umerii lui.

„Niște oameni mi-au dat bani falși la un eveniment și nu știu dacă e bine să fac publică treaba asta, dar va rog frumos să nu îmi mai dați bani la dedicații pentru că pot avea probleme. Banii mei sunt și banii familiei mele, și ai fraților mei. Banii mei sunt ai tuturor celor din jurul meu. Le-am dat bani falși și celor din formație. Vă rog eu, mai bine nu îmi dați. Nu e vorba că mă deranjează. Problema e că intervine Poliția și nu e bine deloc. Îmi faceți probleme. I-am făcut probleme unui coleg, i-am găsit banii falși”, a mai dezvăluit Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *