Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama lui Dinu Maxer a prevăzut despărțirea de Deea. Ce i-a spus artistului înainte de divorț

Mama lui Dinu Maxer a prevăzut despărțirea de Deea. Ce i-a spus artistului înainte de divorț

28 apr. 2023, 10:20,
BZI.ro, în Radio

Mama artistului Dinu Maxer a prevăzut despărțirea fiului său de Deea și chiar l-a avertizat pe acesta către ce se îndreaptă mariajul său. Cu toate acestea, cei doi soți au încercat să-și salveze căsnicia, însă totul a fost în zadar. În cele din urmă, Deea și Dinu Maxer au divorțat, iar artistul este în prezent implicat într-o nouă relație.

În urmă cu mai bine de o lună, Deea, în vârstă de 33 de ani, și Dinu Maxer, de 49 de ani, au anunțat că s-au despărțit. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau să aibă o relație perfectă. Cu toate acestea, Dinu a dezvăluit recent că ruptura dintre el și Deea se produsese de ceva timp, chiar mama lui observând acest lucru.

Mama lui Dinu Maxer a prevăzut despărțirea de Deea

Vestea divorțului dintre Dinu și Deea Maxer a produs un val de uimire în media românească. Cei doi păreau să aibă o relație extrem de solidă, nimic nelăsând de bănuit problemele dintre ei. În cei 18 ani de relație, Dinu și Deea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, având împreună și doi copii.

În cadrul unui interviu pentru Click.ro, Dinu Maxer a explicat că certurile și neînțelegerile repetate au măcinat relația dintre el și Deea. În ciuda faptului că amândoi au făcut eforturi să remedieze situația, nu au reușit, iar despărțirea a fost inevitabilă. Problemele dintre cei doi au fost observate și de mama lui Dinu, aceasta prevăzând despărțirea lor.

„Noi ne-am despărțit din cauza certurilor. Ne-am certat foarte mult.(…) De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore, asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!”, a declarat Dinu Maxer.

Acum, după ce s-a afișat alături de Ada, noua iubită, solistul trupei AXXA a fost criticat pentru că s-ar fi grăbit să înceapă o nouă poveste de dragoste. Artistul susține că nu a fost vorba niciodată despre infidelitate în căsnicia lor și că i-a fost loial Deei până la finalul mariajului. Ada a apărut în viața lui la momentul potrivit.

Dinu Maxer se preocupă tot mai mult de imaginea

Dinu Maxer pare să fi trecut peste șocul divorțului de soția sa și este tot mai preocupat de felul în care arată. Recent, el a mers la o clinică pentru a efectua mai multe proceduri estetice de rejuvenare facială. Dinu a fost extrem de mulțumit de rezultatele procedurilor și a declarat că se simte mai tânăr cu 10 ani.

„După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!”, a spus Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *