Prima pagină » Cancan » Mama lui Culiță Sterp pare să se confrunte cu anumite probleme. Mesajele ei i-au luat prin surprindere pe fani

Mama lui Culiță Sterp pare să se confrunte cu anumite probleme. Mesajele ei i-au luat prin surprindere pe fani

05 ian. 2022, 13:51,
BZI.ro, în Cancan

Mama lui Culiță, Iancu, Geta și Ileana Sterp pare să aibă anumite probleme, ținând cont de ultimele mesaje postate pe Instagram. Pe numele real Georgeta Guțiu, mama celor patru frați Sterp, trece momentan printr-o perioadă dificilă. Astfel, fanii și cei care o urmăresc pe rețelele sociale nu își explică ce se întâmplă cu cea mai cunoscută mamă din showbiz.

Georgeta Guțiu sau mama Geta a devenit cunoscută odată cu creșterea notorietății copiilor săi. Aceștia, de fapt Culiță și Iancu Sterp, s-au făcut remarcați în mai multe show-uri de televiziune, cum ar fi Puterea Dragostei sau celebrul show de supraviețuire care a fost difuzat până de curând de Kanal D. Cu timpul, grație copiilor săi, mama Geta a ajuns să fie foarte îndrăgită de internauți. Acum, însă, la început de an, mama fraților Sterp pare să se treacă printr-o perioadă nefastă.

Mama lui Culiță Sterp are probleme?

Mama lui Culiță Sterp trece printr-o perioadă dificilă, dacă ne luăm după ce a publicat recent pe rețelele de socializare. Mama Geta i-a îngrijorat pe cei de acasă, după ce a postat pe rețelele de socializare două mesaje de impact. Fanii și-au pus imediat un semn de întrebare și s-au gândit dacă nu cumva femeia trece printr-o cumpănă a vieții.

Mama Geta nu s-a ascuns niciodată de lumina reflectoarelor și a vorbit în nenumărate rânduri deschis despre greutățile pe care le-a întâmpinat în viață. Cu toate acestea, femeia i-a uimit pe internauți cu două mesaje, postate recent pe pagina ei de Instagram. Unul dintre acestea este cu atât mai surprinzător, cu cât face referire la singurătate.

„Ai grijă de tine! Pentru că într-o zi vei realiza că doar pe tine te ai! În viață ești singur. Iar în mormânt la fel!”
„Degeaba fugi de ceea ce ți-a dat Dumnezeu să duci! Tot cu El te vei întâlni peste tot!”, sunt rândurile postate de mama Geta.

Mama Geta a fost părăsită de tatăl copiilor ei

Georgeta Guțiu nu a fost căsătorită niciodată cu Nicolae Sterp, bărbatul cu care are patru copii. Cei doi au fost împreună vreme de mulți ani, iar din relația lor s-au născut doi băieți și două fete. Însă, în urmă cu opt ani, tatăl celor patru copii ai mamei Geta a ales să plece de acasă. Bărbatul a apărut în public foarte rar, fiind prima dată imortalizat într-o fotografie la nunta surorii lui Culiță. Recent, în toamna anului trecut, Culiță Sterp l-a vizitat pe tatăl său pentru a-și cunoaște nepotul, pe Milan.

Oricum, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a ales să plece de lângă femeia cu care are patru copii. Și totodată nici nu s-a pus problema de divorț, pentru că el și mama Geta nu au fost căsătoriți niciodată. Ce se știe despre Nicolae Sterp este faptul că bărbatul se ocupă tot cu creșterea animalelor, mai precis cu oieritul, aceeași îndeletnicire pe care o are și mama lui Culiță Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *