Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama lui Beni a făcut o plângere la poliție pe numele familiei Sterp, dar Iancu a decis să spună adevărul

Mama lui Beni a făcut o plângere la poliție pe numele familiei Sterp, dar Iancu a decis să spună adevărul

09 feb. 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Recent, Iancu Sterp a povestit într-un videoclip pe YouTube că mama lui Beni a depus o plângere la poliție împotriva familiei Sterp. Pentru că a simțit acest lucru ca o nedreptate, Iancu a explicat pe îndelete despre ce este vorba, iar nu cu foarte mult timp în urmă, Beni, adolescentul de doar 13 ani pe care mama Geta și copiii ei l-au luat în grija lor, a avut o reacție extrem de emoționantă.

Totodată, fanii familiei Sterp l-au îndrăgit din prima pe Beni, iar adolescentul a intrat în sufletele lor, astfel că reacția pe care a avut-o după ce mama lui a depus plângere împotriva celor care îl îngrijesc i-a emoționat pe foarte mulți internauți.

Beni: „Îi mulțumesc mamei Geta că m-a ajutat”

Nu cu foarte mult timp în urmă, Geta Sterp a postat un filmuleț pe YouTube, acolo unde l-a surprins pe Beni făcând o faptă bună, așa cum este intitulat și clipul. Băiatul a văzut pe cineva pe stradă care nu avea încălțări potrivite anotimpului, așa că s-a oprit la el și i-a dăruit adidașii lui.

De asemenea, la scurt timp după ce Geta Sterp a postat clipul pe platformă, Beni a făcut o postare pe pagina personală de Instagram, reacționând la filmulețul pus de tânără. Acolo, adolescentul în vârstă de 13 ani a scris câteva cuvinte, explicând că același lucru trebuie să facă toată lumea, adică fapte bune, asta pentru că și el în urmă cu câțiva ani a fost ajutat de familia Sterp și i-au dat o șansă pentru o viață mai bună.

„Trebuie să facem toți o faptă bună. Așa eram eu acum 4 ani desculț, prin oraș. Nu uitați niciodată de unde ați plecat! Îi mulțumesc foarte mult la Geta că m-a ajutat și mi-a dat o șansă unică. Să fim toți mai buni”, a scris Beni pe Instagram.

Totodată, după ce a văzut ce faptă bună a făcut Beni, Geta Sterp a fost extrem de mândră de el și l-a lăudat pe băiat pentru gestul său.

Iancu Sterp, despre problemele cu poliția din cauza mamei lui Beni

Mama lui Beni a făcut o plângere la poliție pe numele familiei Sterp, iar recent, Iancu, fratele lui Culiță, a dezbătut acest subiect pe YouTube, acolo unde a povestit pe îndelete despe ce este vorba, de fapt. Tânărul a fost foarte revoltat și a explicat că Beni nici nu vrea să audă de familia sa, asta pentru că atunci când se afla alături de rudele sale, mai precis de mama naturală și concubinul acesteia, Beni a fost supus unor rele tratamente.

Băiatul cel mic al familiei Sterp a mărturisit că nu poate înțelege care este motivul pentru care mama băiatului a făcut acest lucru, în condițiile în care adolescentul este foarte bine îngrijit, merge la școală și are tot ce își dorește, lucruri pe care nu le-ar fi avut dacă nu s-ar fi aflat în sânul familiei Sterp.

„Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraieri să le dăm bani.(…) Pe lângă faptul că nu au o siutuație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție”, a povestit Iancu Sterp.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`