Prima pagină » Cancan » Mama lui Augustin Viziru este infectată cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a acesteia

Mama lui Augustin Viziru este infectată cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a acesteia

19 mart. 2021, 10:30,
în Cancan

Vesti triste pentru un cunoscut actor din țară. Mama lui Augustin Viziru este infectată cu noul coronavirus iar starea de sănătate a acesteia nu este una tocmai bună. Actorul a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni TV, unde a dezvăluit că cea care i-a dat viață este internată la spitalul Matei Balș.

Chiar dacă trece prin această perioadă grea, vedeta a mărturisit că cea care îl ajuta să treacă peste este fiica sa, momentele petrecute alături de dânsa dandu-i putere să zâmbească indiferent de situație.

Mama lui Augustin Viziru este infectată cu noul coronavirus

Augustin Viziru trece prim momente delicate. Mama actorului este infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar starea de sănătatea a acesteia nu este prea bună. În cadrul unui emisiuni tv, Augustin Viziru a mărturisit că femeia a ajuns la spital, iar în prezent este internată la Matei Balș.

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Augustin Viziru a dezvăluit că în anul trecut în decembrie a contactat noul virus. Din fericire, actorul a avut o formă ușoară și a scăpat repede. Însă, acum mama să este infectată  cu virusul SARS-CoV-2, iar starea acesteia nu este una prea bun. Femeia este internată la Matei Balș și este ținută sub supraveghere medicală.

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu încă că mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru, la Exclusiv VIP.

Deși este îngrijorat pentru mama sa, Augustin Viziru încearcă să vadă partea pozitivă și speră că totul o să fie bine. Fetița acestuia este cea care îi dă putere și îl face să zâmbească în orice situație. Actorul a mărturisit că își petrece mult timp alături de cea mică.

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, a mai spus Augustin Viziru, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Augustin Viziru spune adevărul despre viața de tătic

De curând, Augustin Viziru a făcut declarații emoționante despre cum a evoluat viața sa în ultima vreme! Acesta recunoaște că s-a schimbat enorm după ce s-a așezat la casa lui. Acum este un alt om și spune că îi priește viața de familie, dar și rolul de tătic.

Îndrăgitul actor recunoaște faptul că i s-a schimbat viața de când a devenit tătic. În ultima perioadă el se dedică tot mai mult familiei și nu mai face lucrurile chiar după bunul plac, deciziile fiind luate la comun cu familia sa. Ba chiar declară faptul că, mai în glumă, mai în serios, el are două șefe – soția și fiica lui.

Cu toate acestea, despre iubita lui, Lucian Viziru nu spune mare lucru. Vedeta de televiziune declară faptul că aceasta nu-și dorește să apară în public, iar tot ceea ce poate să facă este să îi respecte decizia. Deși nu a trecut foarte mult timp de când este într-o relație, Augustin recunoaște faptul că viața lui s-a schimbat complet.

„Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase-șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!”, a spus Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *