Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama Geta știe identitatea unuia dintre hoți. Ce spune despre cel care i-a furat seiful

Mama Geta știe identitatea unuia dintre hoți. Ce spune despre cel care i-a furat seiful

02 sept. 2022, 12:20,
în Radio

Mama Geta a dezvăluit recent că știe identitatea unuia dintre hoți, referindu-se la episodul în urma căruia le-a fost furat un seif cu o importantă sumă de bani. Mama fraților Culiță și Iancu Sterp susține că este foarte supărată pe oamenii legii, deoarece nu-și fac treaba. De asemenea, mama Geta mai susține că poliția nu a audiat niciun suspect așa că are slabe speranțe că situația se va rezolva.

În urmă cu aproape două luni, persoane rămase încă neidentificate au intrat în casa familiei Sterp, de unde au sustras un seif în care se aflau 200.000 de euro. Mama Geta este convinsă de faptul că știe cine sunt cei care i-au păgubit de această sumă foarte mare. Totodată, ea se declară foarte supărată pe autorități pentru că nu au reușit să soluționeze acest caz nici până în momentul de față.

Mama Geta a precizat că niciun suspect nu a ajuns la poliție pentru audieri, fapt care o determină să nu mai creadă că organele legii vor rezolva această situația vreodată. Totuși, mama Geta a mărturisit că bănuiește cine este una dintre persoanele implicate în furt. Mai mult decât atât, ar fi vorba despre o persoană apropiată lor, pe care au ajutat-o în nenumărate rânduri și pe care au primit-o în casa lor de fiecare dată cu drag.

Mama Geta știe identitatea unuia dintre hoți

Mama fraților Sterp este din ce în ce mai hotărâtă să afle cine sunt adevărații hoți. Este decisă să meargă până în pânzele albe alături de fiul său pentru a-și recupera agoniseala. Mama Geta nu poate înțelege de ce familia sa este pusă într-o asemenea situație, în condițiile în care a fost deschisă cu toată lumea și a primit pe oricine cu drag în casa lor.

„Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu. A fost în casă mea, i-am dat să mănânce, i-am găsit un loc de muncă. Și el cum ne-a răsplătit încrederea? Ne-a spart casa, aruncând rușinea asupra noastră. Nu pot spune cine este, dar sper că vom strânge probele necesare, ca să le dovedim tuturor că nu ne înșelăm.

După atâta vreme încă nu reușesc să-mi dau seama de ce ni s-a întâmplat asta. Fiindcă am fost mereu deschiși cu ceilalți?! Abia aștept ca băiatul meu Culiță să termine cu sezonul cântărilor, ca să ne putem apuca împreună să aflăm cine este vinovat de cele întâmplate în casa noastră.

Momentan, recompensa promisă de către băiatul meu nu a dat niciun rezultat. Culiță m-a sunat de mai multe ori și m-a rugat să nu-mi mai îmi fac tot felul de griji, dar eu nu pot. Nu mă voi liniști până nu voi afla adevărul”, a dezvăluit mama Geta.

Poliția nu a audiat niciun suspect

Mama Geta susține că oamenii legii nu și-ar face treaba și că, până acum, nu au chemat niciun suspect la audieri. Astfel, ea e convinsă că hoții au știut foarte bine cum stau lucrurile în familia Sterp și au acționat rapid, astfel că nu au lăsat multe probe.

„Ce să mai spun dacă poliția nu a reușit să găsească pe cineva suspect?! Nu a chemat pe nimeni la audieri în tot timpul ăsta. Să fi chemat pe careva și să-l fi luat la întrebări, așa, ca din oală. Fiindcă omul luat prin surprindere nu mai e la fel de sigur pe sine. Nimic din toate astea!

Singurul lucru pe care l-au făcut a fost să identifice ceva urme de ADN. Care cel mai probabil provine tot din familia noastră. Poate Iancu și-o fi suflat nasul într-un șervețel și a uitat să arunce șervețelul?! Pe-asta se bazează poliția noastră! Hoții ăia au plecat repede, nu au stat prea mult în casa noastră.

Asta e convingerea mea fermă. Plus că știau foarte bine unde să caute. Aveam seiful ăla de puțină vreme la noi, din luna aprilie, deci a fost clar vorba despre cineva care a avut access la casa noastră”, a încheiat mama fraților Iancu și Culiță Sterp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`