Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama Geta s-a confruntat cu multe necazuri de-a lungul vieții. Ce spune despre tatăl copiilor ei

Mama Geta s-a confruntat cu multe necazuri de-a lungul vieții. Ce spune despre tatăl copiilor ei

26 sept. 2022, 13:01,
în Radio

Astăzi este o femeie foarte apreciată și îndrăgită de internauți, însă de-a lungul timpului, mama Geta s-a confruntat cu multe necazuri. Astfel, la un moment dat, ea a rămas singură cu doi copii mici și un al treilea pe drum, după ce bărbatul i-a fost arestat. Cu toate acestea, mama Geta nu s-a dat bătutăși consideră că loviturile primite de la viață au întărit-o de fapt.

Mama Geta este o femeie foarte apreciată în mediul online. Nu de puține ori a primit cuvinte de laudă pentru modul în care a reușit să-și crească singură copiii și pentru educația pe care le-a oferit-o. Viața a pus-o, însă, de multe ori la încercare.

Mama Geta s-a confruntat cu multe necazuri de-a lungul vieții

Mama lui Culiță și Iancu Sterp este un exemplu demn de urmat. Femeia a muncit încă de tânără și a reușit să-și crească aproape singură cei patru copii, cărora le-a dat o educație exemplară.Cu toate acestea, mama Geta recunoaște, însă, că nu i-a fost deloc ușor. De multe ori a primit destule lovituri de la viață și a fost nevoită să se confrunte cu situații neplăcute. În pofida acestui lucru, ea niciodată nu s-a dat bătută.

„Prin căderi devii puternic… Așa a fost și drumul meu. O căzătură, o lovitură, o palmă peste față de la viață… Am vrut, n-am vrut…Toate m-au întărit”, a scris mama lui Culiță Sterp, pe contul de socializare.

Și pentru că mulți dintre cei care îi urmăresc în mediul online s-au întrebat ce se întâmplă cu tatăl fraților Sterp, mama Geta a decis să dezvăluie adevărul despre relația cu fostul soț. Ba mai mult, aceasta chiar a povestit despre un episod mai puțin fericit, de care a avut parte în timp ce era însărcinată cu fiica cea mică.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță… Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine”, a povestit mama Geta.

Și-a văzut fiica cea mică în timp ce era la închisoare

Totodată, mama Geta mai povestește că bărbatul ei și-a văzut cel de-al treilea copil, fiica cea mică, în timp ce era închis la Poarta Albă. Femeia a bătut un drum foarte lung, cu trei copii după ea, din Hațeg până în Constanța, ca să-l viziteze pe tatăl copiiilor săi.

„Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită… Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată (n.r. – către Geta), de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el. Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui… el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu”, a mai spus mama Geta, într-un vlog postat pe canalul fiicei sale.

Mai mult, pe când avea copiii mici, mama Geta a mai spus că s-a confruntat cu multe necazuri, greutăți și lipsuri. Casa în care locuia cu copiii era în construcție, doar bucătăria fiind terminată.

„N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei. Mi-era foarte dor de el (n.r. – tatăl lui Culiță, Ileana, Geta și Iancu), plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi”, și-a amintit mama fraților Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *