Prima pagină » Cancan » Mama Geta o face praf pe Mara Bănică: „Nu poate sta cu mine de vorbă, că o scuip”

Mama Geta o face praf pe Mara Bănică: „Nu poate sta cu mine de vorbă, că o scuip”

29 mai 2024, 09:50, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Nervoasă pe acuzațiile din online, mama Geta o face praf pe Mara Bănică. Familia Sterp este hotărâtă să o dea în judecată pe jurnalistă pentru a-și apăra reputația.

Acuzațiile grave aduse de Mara Bănică la adresa familiei Sterp au stârnit furia acestora. Mama Geta a ripostat vehement, după ce jurnalista a precizat că nu își respectă angajații și are un comportament necorespunzător. Familia Sterp este hotărâtă să își apere reputația și ia în calcul posibilitatea de a o da în judecată pe Mara Bănică.

Mama lui Culiță nu a mai tăcut și a decis să își exprime clar și ferm opinia despre jurnalista Mara Bănică, în special după evenimentele tumultoase din ultima perioadă.

Mama Geta o face praf pe Mara Bănică

Un conflict major a izbucnit între Mara Bănică și familia Sterp, după ce jurnalista a lansat acuzații grave la adresa lor pe rețelele de socializare. Scandalul a escaladat și mai mult odată cu publicarea unei presupuse conversații private a logodnicei lui Culiță Sterp, care ar sugera tensiuni cu soacra sa.

Declarațiile mamei Geta din emisiunea lui Cătălin Măruță, în care punea sub semnul întrebării fidelitatea fiului său cel mare, au fost urmate la scurt timp de un nou val de acuzații din partea jurnalistei Mara Bănică. Aceasta a criticat modul în care familia Sterp își tratează angajații, acuzându-i de lipsă de respect. Mama Geta a ținut să conteste aceste acuzații, subliniind beneficiile oferite angajaților pe lângă salarii.

Geta Sterp a subliniat că meseria lor nu este una facilă și că Mara Bănică nu ar putea niciodată să înțeleagă prin ce trec. Nemulțumită de acuzațiile nedrepte, familia Sterp a decis să o dea în judecată pe jurnalistă.

„Cât stau eu în picioare să fac mâncare la cioban, carne, piure, cartofi prăjiți, la piață în fiecare zi și numai mâncare gătită, plăcinte, clătite cu urdă, dar ce nu la fac eu? Noi le facem mâncare, dar țigări, dar bere, vai câte le dăm pe lângă salariu!

Da poate Mara Bănică să țină o turmă de oi? Mara Bănică, săraca, nicio pisică nu poate să țină! Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură! O mahalagioaică, a trăit numai din scandaluri… Merge Culiță să o dea în judecată. (…)”, a mărturisit mama Geta pentru Fanatik.ro.

Mama Geta a ținut să precizeze faptul că și-a respectat mereu muncitorii

Mama lui Culiță Sterp a negat acuzațiile de agresiune aduse familiei sale de către un bărbat la TV, susținând că acesta a fost manipulat și a făcut declarații false. Ulterior, bărbatul și-ar fi cerut scuze și ar fi dorit să revină asupra spuselor sale, dar a murit din nefericire.

„Eu sunt omul care vorbesc adevărul și nu mă ascund. Acel om a mers la ei și a fost plătit cu 700 de euro. Băiatul a fost la noi vreo zece ani la oi, era de la Rupea, din județul Brașov.

El nu stătea la noi, venea o săptămână, două, fugea, iar venea, iar pleca, fuma vreo trei pachete de țigări pe zi, nu era asta problema, dar nu-i plăcea munca. El pe la multă lume a fost numai să fure și să plece.(…)

Nu stătea la noi. I-a dat Culiță 1.000 de lei că avea nevoie, era iarnă și fătau oile. Mulți oameni dădeau banii și pleca cu banii (n. red.: fără să mai muncească). Săracul, parcă a fost blestemat, că a și murit. Nu mai trăiește. A murit, ne-am interesat noi de el acuma, Iancu ne-a zis”, a mai spus femeia pentru sursa menționată anterior.

După ce întregul scandal a luat mare amploare, mama Geta o face praf pe Mara Bănică.

Comentarii
  • un spectator

    Halal educatie ! Acum ceva vreme unul din feciorii doamnei a facut accident drogat la volan. Celalalt a facut accident fara sa aiba permis, a declarat doamna la un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *