Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama Geta, mesaj pentru fostul soț, după nunta fiicei sale: „Nu poți să înșeli un om…”

Mama Geta, mesaj pentru fostul soț, după nunta fiicei sale: „Nu poți să înșeli un om…”

04 oct. 2022, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

După nunta fiicei sale, mama Geta a trsnsmis un mesaj subtil pentru fostul soț. Cu toate că nu mai sunt împreună de mai bine de opt ani, mama Geta și fostul soț s-au revăzut la nunta Getei Sterp. Cei doi nu au socializat, au stat la mese diferite la nuntă și s-au apropiat doar în momentul în care s-au fotografiat.

După ce a trecut nunta, mama Geta a postat un mesaj subtil pe o rețea de socializare, făcând referire, cel mai probabil, la experiențele din fosta relație.

Geta Sterp și alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, au devenit soț și soție

Duminică, 2 octombrie, a fost petrecere mare la îndrăgita familie Sterp! Geta, sora cea mică a fraților Culiță și Iancu Sterp, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. La eveniment a participat toată familia, inclusiv tatăl înstrăinat.

Geta Guțiu a avut grijă singură de cei patru copii ai ei: Ileana, Culiță, Iancu și Geta Sterp, dar cel mai mult o doare că bărbatul care a părăsit-o în 2013 nu a vrut să-și vadă nepoții mult timp.

La doar câteva zile de la nuntă unde s-a întâlnit cu fostul soț, mama Geta a transmis un mesaj cu subînțeles pentru fostul partener, făcând referire la mai multe experiențe din fosta relație.

„Un om nu poți să-l înșeli când îl iubești. Îl înșeli când nu îl iubești”, a fost mesajul postat de mama Geta pe Instagram.

Mama Geta, dezvăluri despre tatăl lui Culiță Sterp

Mama Geta, care este foarte iubită în online, în urma participării băieților ei, Iancu și Culiță Sterp la Survivor, a dezvăluit recent că tatăl copiilor a părăsit-o în urmă cu opt ani, pe ea și pe copii.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!”, a declarat mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *