Prima pagină » Cancan » Mama Geta i-a avertizat pe copii că o să plece din casă. Iată de la ce a pornit discuția

Mama Geta i-a avertizat pe copii că o să plece din casă. Iată de la ce a pornit discuția

11 oct. 2022, 11:54,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Getuța a făcut nuntă cu alesul inimii sale. Ultima fată care o mai ajuta pe Mama Geta prin gospodărie a plecat la casa ei, așa că femeia a rămas acum singură cu treburile casei.

Iancu Sterp a vrut să o aline pe mama lui, însă aceasta nu s-a lăsat înduplecată și l-a amenințat pe fiul său că, probabil, va pleca de acasă.

Mama Geta i-a avertizat pe copii că o să plece din casă

Mama Geta este foarte apropiată de băieții și de fetele sale.

Femeia a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca aceștia să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume.

Acum că și Getuța s-a mutat la casa ei, Mama Geta se simte singură. Bineînțeles, copiii nu au uitat-o pe cea care le-a dat viață și care i-a educat, însă nu mai pot fi lângă ea în fiecare clipă, așa cum și-ar dori aceasta.

În ultimul vlog pe care Iancu l-a postat pe canalul său de Youtube, acesta a vorbit deschis cu mama sa despre sentimentele pe care le are aceasta după ce și ultima sa fiică a plecat din cuibul părintesc.

Dialogul dintre cei doi este mai mult decât savuros și a făcut deliciul fanilor familiei Sterp.

„Mama Geta: Sunt foarte fericită, dar în același timp și puțin tristă că nu-i Getuța toată dimineața aici.

Iancu: Mama nu-și mai revine, ca și cu furtul. Te ajut eu.

Mama Geta: Dar nici tu nu ești aici de multe ori dimineața. Unde dormi noaptea?

Iancu: M-am mutat și eu la Timișoara, n-ai văzut? Vin jumate aici, jumate acolo.

Mama Geta: Mă, vedeți cum faceți. Vedeți că și eu mă mut. Când veniți acasă, nu mai dați de mine.

Iancu: Păi și casa cui rămâne?

Mama Geta: Mă mut în Costa Rica.”, a fost dialogul dintre Mama Geta și Iancu Sterp.

Daniela Iliescu a spus cum se înțelege cu mama Geta

Daniela a decis să spună cum se înțelege cu familia soțului ei, Culiță Sterp, mai ales că au foat foarte multe zvonuri despre modul în care se înțeleg. Daniela a mărturisit că nu au avut niciodată o relație apropiată și perfectă.

Aceasta susține că ea este crescută în alt mod, iar familia soțului ei are altfel de educație și nu se potrivim ca gândire.

„O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa.

Cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră… cred că nu mi-ar spune nimeni și nu ar ridica nimeni mâna să spună ca da, eu nu m-am certat niciodată cu ei, nu am discutat niciodată cu ei… dar nu este cazul aici.

Ideea este că noi, în primu rând, avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel, avem mentalități diferiți și poate din asta, pur si simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm, cum se spune prin comentarii”, a precizat Daniela Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *