Prima pagină » Cancan » Mama Geta, gafă cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere. Cum a reacționat Daniela Iliescu

Mama Geta, gafă cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere. Cum a reacționat Daniela Iliescu

18 iun. 2024, 12:42,
BZI.ro, în Cancan

Mama Geta a făcut o nouă gafă cu mesajul trimis nepotului ei, Milan, de ziua lui de naștere, care a împlinit 3 ani. Urarea transmisă băiatului lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu a stârnit un val de critici din partea internauților. Nu în ultimul rând, și Getuța, sora lui Culiță Sterp, a comis-o cu această ocazie.

Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu, a împlinit 3 ani și, precum era de așteptat, mesajele de felicitare și urări de bine au curs pe rețelele de socializare. Printre acestea s-a numărat și unul al mamei Geta, care a stârnit un val de critici. Iată de ce și cum a reacționat Daniela Iliescu, potrivit VIVA.

Mama Geta, gafă cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere

În ultima perioadă, familia Sterp nu prea a fost lipsită de scandaluri, fiind în mijlocul controverselor din diverse motive. De data aceasta, au ajuns din nou sub lupa internauților, după ce mama Geta a transmis un mesaj de ziua nepotului ei, care a atras o serie de critici. Toată lumea a sărit în apărarea Danielei Iliescu și până la urmă a reacționat și partenera lui Culiță Sterp.

Cel din urmă mesaj, al mamei Geta, a atras o serie de reacții pe internet, mulți răbufnind și sărind în apărarea Danielei Iliescu, după ce mama Geta i s-a adresat lui Milan drept „mamă” în loc de „mamaie” ori „bunică”.

„Azi e ziua ta Milan! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!! Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie! Mama te iubește mult”, a transmis femeia, în mediul online.

„Dacă tăceai, azi puteai să îl feliciți în persoană”, „Vedeți-vă locul, că fiecare are o singură mamă”, „Bunică, tu ești bunica lui. Așa vă băgați în casa copiilor. Să vă fie rușine”, „Mamaaa nuuu, mamaia / buna. Și mai și vorbești prost de nora, MAMA copilului”, „Ferească Dumnezeu, mamaie, bunica, nu mama, că deja mai aveți oleacă unele soacre și credeți că voi ați născut nepoții”, au fost o parte din mesajele transmise după apelativul folosit de mama Geta.

Cum a reacționat Daniela Iliescu

Daniela Iliescu a încercat să stea departe de scandaluri, mai ales după intervenția mamei Geta în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a spus că nu ar băga în foc pentru Culiță, că nu ar înșela-o pe Daniela. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și a urmat o serie de evenimente.

Daniela spunea că nu va mai da curs comentariilor, dar un mesaj a făcut-o să răspundă de această dată. Printre altele, cineva i-a transmis.

„Tu ai suferit și suferi din cauza familiei soțului tău. Capul sus, tu ești o finuță.”

Nu a mai răbdat să nu spună nimic și a răspuns.

„Mulțumesc, dar treceți peste. N-am pentru ce să sufăr că n-am pierdut pe nimeni.”

Și Getuța Sterp a comis-o

La rândul ei, nici mezina familiei, Getuța Sterp, nu a scăpat de gura lumii. Aceasta a fost aspru criticată pentru că a postat o fotografie cu fratele ei, Culiță, și soțul ei, Sebastian, mulți sesizându-se că din cadru lipsește și cumnata ei, Daniela Iliescu.

„De frumoși sunteți frumoși, daaar… Mi se pare mie sau e puțin cu subînțeles poza?”, i-a scris cineva, iar răspunsul Getei a venit imediat: „Sunteți de groază. Am găsit poza în telefon, de la un clip în care am fost și chiar mi-am dat seama că e prea frumoasă să nu o postez. Subînțeles de ce? Pentru ce?”

Altcineva a întrebat-o direct: „Dar o poză și cu Daniela nu ai găsit?”

Și de această dată Geta Sterp a venit cu răspunsul:

„Din păcate, cred că nu avem nicio poză împreună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *