Prima pagină » Radio » Actualitate » Mama Geta face bani frumoși la magazin de pe urma oilor! Cu cât vinde kilogramul de brânză

Mama Geta face bani frumoși la magazin de pe urma oilor! Cu cât vinde kilogramul de brânză

24 oct. 2022, 12:36,
în Radio

Recent, mama Geta a povestit că face bani frumoși la magazin de pe urma oilor, dezvăluind că produsele pe care le comercializează sunt la mare căutare. Ajutată și de copii, mama fraților Sterp duce greul afacerii de familie, însă este mulțumită de rezultate. Astfel, mama lui Culiță Sterp a recunoscut că vânzarea de brânză, smântână și alte produse lactate naturale merge foarte bine.

Mama Geta nu prea cunoaște ce înseamnă concedii sau vacanțe, chiar dacă în ultima perioadă a mai avut ocazia să călătorească și asta mulțumită copiilor ei, care au mai scos-o din satul Tuștea, acolo unde este stabilită. Nu este niciun secret faptul că familia Sterp se ocupă de ani buni cu creșterea oilor. Și chiar dacă primește uneori ajutor și din partea copiilor, mama Geta este cea care administrează îndeaproape afacerea familiei, iar roadele sunt pe măsură.

Mama Geta face bani frumoși la magazin de pe urma oilor

Din câte se poate observa, mama Geta se pricepe de minune la afaceri. Aceasta se ocupă de ani buni cu creșterea oilor și a deschis și un magazin în Hațeg, unde vinde brânză, smântână și alte produse lactate naturale. Și cum munca este pe măsură, la fel este și prețul. Mama Geta a dezvăluit, într-un interviu acordat fanatik.ro, că un kilogram de brânză de oaie, în magazinul ei, se vinde cu 48 de lei.

Întrebată dacă s-a gândit să deschidă și un alt magazin, poate chiar în Capitală, mama Geta a dezvăluit că nu își dorește acest lucru. Mama lui Culiță Sterp spune că investiția ar fi una prea mare, dat fiind faptul că în București chiriile sunt destul de “piperate”.

„Nu am magazin la București, vindem doar aici la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a mai spus mama Geta.

Mama fraților Culiță și Iancu a fost sinceră cu privire la succesul pe care îl are cu brânza de oaie. Ea s spus că sunt zile și zile, însă este destul de mulțumită de cum decurge treaba la ferma ei. Femeia se ocupă cu oieritul, iar la stână se bucură și de ajutorul copiilor ei, atunci când dau pe acasă. Însă are și oameni pe care îi plătește pentru munca pe care o prestează.

Copiii, un sprijin important pentru mama Geta

Mama Getuței, fiica cea mică, a spus, de curând, că fata ei nu se va mai ocupa de ferma de oi în momentul în care va rămâne însărcinată, lucru de înțeles, de altfel.

„Băiatul acela (n.r. – Sebastian, soțul Getuței) nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută”, a spus recent mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`